HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Možete li zamisliti bolju lokaciju za slavlje obljetnice ljubavi s najdražom osobom od čarobne plaže u luksuznom resortu Four Seasons na Sejšelima? Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov na odmoru iz snova nalaze se sa svojim preslatkim sinom Bloomom, a na egzotičnom putovanju proslavili su i obljetnicu svoje ljubavi.

Maja Šuput i suprug, godišnjica

Maja i Nenad zaljubljeni su preko ušiju i nakon svih godina veze, što se jasno vidi sa strastvenih fotografija koje su objavili na Instagramu.

Maja Šuput i suprug Nenad vole se od 2017. godine

“Ljubav od 2017. godine”, napisala je Maja Šuput uz fotografije na kojima ona i suprug poziraju zagrljeni ozarenih lica.

PROČITAJTE: Ova retro fotka je SVE – Morate pažljivo pogledati čestitku kojom je Maja Šuput čestitala rođendan Marku Grubniću

Maja nosi seksi crni bikini dok je njezin Nenad odjeven u svjetloplave hlačice i bijelu košulju.

Maja Šuput i suprug, godišnjica

Na jednoj fotografiji Nenad podiže Maju u strastveni zagrljaj na bijelom pijesku dok na drugoj grli svoju dragu koja je leđima okrenuta kameri. Ta fotografija jasno pokazuje sjajnu figuru lijepe hrvatske pjevačice, što su njezini pratitelji u komentarima nahvalili.

Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov u braku su od 2019. godine

Poznati bračni par upoznao se kad je Maja prvi put odsjela u hotelu u Šibeniku u kojem je Nenad Tatarinov bio direktor. Tada ju je samo pristojno pozdravio, kao i svakog VIP gosta, a Maja je kasnije otkrila kako je pomislila da Nenad ima odličan parfem.

Ipak, romansa nije započela te, a ni sljedeće godine kad je Maja ponovno stigla u Nenadov hotel 2017. godine, već pri njezinom trećem boravku, kad su i ona i on bili slobodni. Ljubav je planula i više nikad nisu gledali unatrag.

Par se vjenčao u Istri 2019. godine, a 2021. godine na svijet je došao njihov sin Bloom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)