HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Macaulay Culkin jedan je od onih glumaca koje je karijera obilježila na “način” iz kojeg se ne može ni izvući ni od njega pobjeći. Danas rijetko koji glumac može reći da ga je neka uloga obilježila kao što je Macaulaya Culkina obilježila uloga Kevina u hit filmovima Sam u kući.

Ako malo bolje razmislite, osim Daniela Radcliffea kao Harryja Pottera, možete li se sjetiti još kojeg glumca ili glumice koji su na takav način obilježili svoj život, ali i živote mnogih, da sve drugo što rade kao da je nebitno i uvijek ih se poistovjećuje samo s jednom ulogom? U slučaju Daniela Radcliffea to je Harry Potter, dok je u slučaju Macaulaya Culkina to upravo uloga najmlađeg sina Kevina koji ostaje sam u kući nakon što ga je obitelj zaboravila te njegova božićna avantura započinje. Gotovo da ne postoje veći božićni filmovi od serijala Sam u kući i Harry Potter.

@enews #MacaulayCulkin gets his star on the #HollywoodWalkofFame ♬ original sound – ColdAudios

Macaulay Culkin dobio je zvijezdu na poznatoj stazi slavnih

Dobivanje zvijezde na holivudskoj stazi slavnih i nije neko postignuće, pogotovo kad se zna da je osoba može platiti ako je žiri predloži. Riječ je dakle o obilježju koje nema pravu vrijednost već ga gotovo svatko tko plati može dobiti ako zadovolji određene uvjete. Kad pogledate količinu tih zvijezda, jasno vam je da su uvjeti za dobiti jednu s vlastitim imenom prilično niski.

Ono što je posebno zanimljivo kod Macaulaya Culkina i zbog čega je internet oduševljen je njegova reakcija i ljudi koji su ga došli podržati.

Nije tajna da je poznati glumac kroz svoj život prošao nevjerojatno puno skandala od raznih alkoholiziranih stanja do droge. I sve to zahvaljujući hollywoodskoj mašineriji koja jede sve pred sobom i ne brine se o ljudima koji za nju rade. Biti zvijezda od malih nogu zasigurno nije lako i svakodnevno svjedočimo ispadima mnogih “zvijezda” zbog toga što su odrasli ispod svjetala reflektora te nisu imali normalno djetinjstvo.

PROČITAJTE: Ljubav, patnja i sve tajne tragične pop princeze – Knjiga Britney Spears na hrvatskom stigla na police!

Sjetimo se samo Britney Spears koja je obrijala glavu te lutala ulicama Los Angelesa nekontrolirano. Sve ostalo je povijest koju svi vrlo dobro znate, a je li se poznata pjevačica oporavila – nitko ne zna. Po objava na njezinom Instagramu se to i ne bi baš reklo.

@enews Replying to @✨️ Brit ✨️ Here’s to never being home alone. 🥹 #MacaulayCulkin thanks #BrendaSong in emotional speech while being honored with a star on the #HollywoodWalkofFame ♬ original sound – E! News

Supruga Macaulaya Culkina najzaslužnija je za njegov oporavak

Tijekom ceremonije poznati glumac nije skrivao emocije na svome licu te su upravo one i njegov govor tijela oduševili internet. Njegovo stanje tog dana bilo je vrlo emotivno i internet ne prestaje pričati o tome.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli somelikeithaute (@_somelikeithaute)

Izraz lica koji je glumac napravio prilikom otkrivanja svoje zvijezde, pogled prema supruzi Brendi Song koja je držala njihovo dijete, govorilo je tisuću riječi.

Upravo je njegova supruga najzaslužnija za to što je Macaulay danas dobro te što se uspješno maknuo od poroka i opijata stoga ne čudi da je najveća zahvala tijekom govora išla upravo njoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Perchman 🇨🇵 (@perchman.fr)

Osim nje, na ceremoniji su prisustvovali i mnogobrojni kolege poznatog glumca, između ostalog i njegova tv majka Catherine O’Hara.