HELLO
Domagoj Kukec

Poznati glumac Daniel Radcliffe misli da nije vrijeme da se kao Harry Potter vrati u školu vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts.

Glumac je progovorio o seriji o Harryju Potteru koji uskoro dolazi i koja bi trebala vratiti u život  knjige kontroverzne autorice J. K. Rowling. Daniel Radcliffe potvrdio je da neće glumiti u seriji.

Proslijedivši ulogu, Daniel Radcliffe neće glumiti u novoj seriji

“Koliko ja znam, oni pokušavaju početi ispočetka i siguran sam da će onaj tko bude glumio novog Harryja htjeti ostaviti svoj trag. Vjerojatno neće htjeti smišljati način da natjera starog Harryja da se pojavi”, rekao je Daniel Radcliffe za ComicBook.

Daniel Radcliffe rekao je da glumcu koji će preuzeti ulogu želi “svu sreću svijeta”, dodavši: “Jako sam uzbuđen što sam proslijedio ulogu Harryja”.

Daniel Radcliffe ostavio neizbrisiv trag

Daniel Radcliffe glumio je u 8 filmova o Harryju Potteru. Filmovi su jedni od najprepoznatljivijih i najomiljenijih filmova, posebice kod mlađe publike. Daniel Radcliffe ostavio je kao Harry Potter neizbrisiv trag i postavio temelje za novog glumca.

Hollywood Reporter je u siječnju 2021. ekskluzivno izvijestio da se na HBO Maxu priprema serija o Harryju Potteru. Izvršni direktor Warner Bros. Discoveryja David Zaslav najavio je planove za seriju uživo tijekom prezentacije o spajanju kanala HBO Max i Discovery+.

Streaming servis HBO Max ovako je opisao seriju: “Priče iz svake od knjiga J. K. Rowling o Harryju Potteru postat će desetljeće duga serija proizvedena s jednakim epskim umijećem, ljubavlju i brigom po kojoj je ova globalna franšiza poznata. Serija će ponuditi novu glumačku postavu koja će predvoditi novu generaciju fanova, bit će puna fantastičnih detalja, omiljenih likova i dramatičnih lokacija koje obožavatelji Harryja Pottera vole više od 25 godina. Svaka sezona bit će autentična izvornim knjigama i donijet će Harryja Pottera i ove nevjerojatne avanture novoj publici diljem svijeta, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u središtu franšize i biti dostupni za gledanje diljem svijeta.”

druge vijesti