HELLO
Domagoj Kukec

Glazbena legenda Luka Nižetić oduševljava fanove kada god mu se ukaže prilika. U novom TikTok videu ostavio je fanove otvorenih usta zbog nevjerojatnog talenta.

Naime, pjevač se u videu pojavio sa svojim nećacima, koji su mu se pridružili u jednom izazovu.

Riječ je o plesanju uz hit pjesmu Baby Lasagne, Rim Tim Tagi Dim. Tom hit pjesmom Lasagna će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj.

@luka.nizetic I mi smo zaraženi 🤩 #babylasagna #rimtimtagidim #fyp #foryou #balkantiktok #lukanizetic ♬ son original – user29680419919

Luka je plesao zajedno sa svojim nećacima. Glazbenik je tresao glavom i kosom, a maleni na početku nisu bili posve sigurni što napraviti.

Odjeven u kariranu zelenu košulju, podvrnute traperice (koje su hit ove sezone), te sportske tenisice, Luka je pokazao nevjerojatnu energiju.

Luka Nižetić i Baby Lasagna odličan su duo

“I mi smo zaraženi”, napisao je u opisu objave slavni pjevač, referirajući se na hit pjesmu našeg predstavnika koja je doslovno zarazila svijet.

Preslatki mališani uspjeli su na kraju uhvatiti ritam i podići ručice uz beat pjesme.

Na ovaj unikatan način, jedan pjevač je odao počast drugom. Nevjerojatan trenutak podrške Luke Nižetića Baby Lasagni bitan je trenutak na hrvatskoj glazbenoj sceni, a mi jedva čekamo saznati što će nam novo pripremiti Luka, ali i Baby Lasagna.

PROČITAJTE: Baby Lasagna pokazao svoju nježnu stranu

Možda snime i neki duet!

druge vijesti