HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Klingor Mihić objavila je novi, zanimljiv recept – losos sa senfom. Slavna poduzetnica oduševila je, a ovaj ćemo recept zasigurno isprobati.

“Ogulite batat i narežite ga na trakice, šparogama otkinute dio koji je pretvrd i postavite ih na papir za pečenje (zarolajte papir kao harmoniku pa vežite krajeve da napravite lađicu) začinite po želji i prelite sa malo maslinovog ulja. Gore stavite file lososa kojeg ste prethodno malo posolili i premažite kombinacijom ova dva meda. Pecite 20 min na 180 stupnjeva. Bit će savršeno ukusno i sočno”, napisala je u opisu objave.

U videu vidimo poduzetnicu kako vješto priprema svoj losos, a također je otkrila da ovoj zdravoj hrani duguje to što je zadnjih dana malo smršavila.

Iako uvijek izgleda savršeno, zdrava hrana je bitna za fizičko i psihičko zdravlje.

Losos sa senfom svi morate isprobati, a ova riba je iznimno zdrava

Losos je riba bogata selenom, važnim mineralom koji je uključen u sintezu DNK, metabolizam hormona štitnjače i reproduktivno zdravlje.

Također je odličan izvor omega-3 masnih kiselina, vrste masnoća zdravih za srce i mozak, koje mogu smanjiti upalu. Obiluje i vitaminom D koji je bitan za imunitet.

PROČITAJTE: Zdrav doručak Cindy Crawford – 58-godišnja ljepotica dan počinje anti-age hranom

Losos sadrži i amino kiselinu triptofan, koja je prirodni sedativ i može uzrokovati pospanost.

druge vijesti