HELLO
Domagoj Kukec

Ljubavnica Davida Beckhama napokon je otkrila šokantne detalje iz prošlosti. Rebecca Loos, žena koja je imala aferu s Davidom Beckhamom početkom 2000-ih, prisjetila se da se osjećala “jako povrijeđeno” kada ga je pronašla u krevetu s drugom ženom.

Tvrdi da je bila na zabavi s tadašnjim igračem Real Madrida koji se “skrivao u vrtu” dok je razgovarao sa španjolskim modelom.

Ljubavnica Davida Beckhama

Rebecca LoosPROFIMEDIA

Ljubavnica Davida Beckhama bila je povrijeđena

“To me povrijedilo”, rekla je Rebecca Loos za Daily Mail Sunday, prisjećajući se zabave u kući nogometne legende Ronalda Nazária 22. rujna 2003. godine.

“Bilo je ukusne hrane, samba bend iz Brazila i tekući šampanjac.”

Međutim, noć je krenula u drugom smjeru kada je Davidova supruga, Victoria Beckham, nazvala njezin mobilni telefon. “Bila je uznemirena jer je zvala Davida, a on nije odgovarao”, objasnila je Rebecca Loos. “Rekla sam da ne znam gdje je na što je ona rekla: ‘Ne prekidaj, idi ga potraži'”, nastavila je.

“Rekla sam: ‘U redu…’ ‘Dakle, bilo je malo neugodno. Ušla sam u kuću i popela se po stepenicama i vidjela sam dva Davidova tjelohranitelja ispred vrata.”

Ljubavnica Davida Beckhama

Rebecca Loos i Victoria BeckhamGETTY

Nizozemska ljepotica je rekla nogometaševim tjelohraniteljima da mu je supruga na telefonu, a jedan od tjelohranitelja odmah je “nestao” u spavaćoj sobi. “Kad se vratio, David je bio s njim. Vidjela sam manekenku u pozadini kako leži na krevetu. Vidjela sam da je to spavaća soba. Bila sam bijesna i samo sam ga pogledala, dala mu telefon i rekla ‘Tvoja supruga'”, tvrdi Rebecca Loos.

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije navodno je potiho razgovarao s Victorijom Beckham prije nego što je vratio telefon Rebecci Loos. “Bila sam tako povrijeđena”, rekla je. “Bio je to strašan osjećaj i pomislila sam u sebi, ‘Ti glupačo'”, nastavila je. “Ali imao me, imao me u svojim kandžama.”

PROČITAJTE: Victoria Beckham otkriva šokantne tajne o nevjeri Davida Beckhama! Nećete vjerovati što je stvarno prošla!

Rebecca je prvi put otkrila svoju navodnu aferu s oženjenim sportašem u bombastičnom intervjuu 2004. godine.

David je porekao Rebeccine tvrdnje, kao i izjave nekoliko drugih žena koje su tvrdile da su bile u romantičnoj vezi s njim dok je bio u braku.

David Beckham smatra da je ljubav vrijedna borbe

“Ne znam kako smo prošli kroz to, iskreno”, rekao je David u nedavno objavljenom dokumentarcu “Beckham” na Netflixu. “Victoria mi je sve. Gledati je kako pati bilo je izuzetno teško, ali mi smo borci”, dodao je. “Treba se boriti jedno za drugo i za našu obitelj. Ono što imamo vrijedno je borbe.”

Bivša ljubavnica Davida Beckhama Rebecca Loos, koja je sada medicinska asistentica i živi u Norveškoj s mužem i dvoje djece, rekla je da je javno istupila protiv dokumentarca kako bi se obranila. “Imam i obitelj i djecu, a oni također imaju Google i mogu gledati dokumentarce”, rekla je.

PROČITAJTE: Victoria Beckham otkrila čudno mjesto na kojem se sastajala s Davidom

“I želim da znaju da je njihova majka bila dovoljno hrabra da im se suprotstavi i da se bori za istinu.”

Rebecca Loos ima dva sina s norveškim liječnikom Svenom Christjarom Skaiaaom za kojeg se udala 2012. godine.