HELLO
Domagoj Kukec

Victoria Beckham priznala je da se sa suprugom Davidom Beckhamom tajno sastajala na parkinzima kad su započeli svoju vezu.

Victoria Beckham

“Moja menadžerica je stalno govorila: ‘Pokušajte to držati u tajnosti‘”, rekla je Victoria Beckham u traileru za nadolazeći Netflixov dokumentarac “Beckham” o svom suprugu, 48-godišnjem Davidu Beckhamu. “Pa smo se sastajali na parkinzima i to nije tako čudno kako zvuči.” U isječku, koji je nedavno objavljen, David Beckham se smije i komentira: “Elegantno.”

Victoria Beckham otkrila novosti iz veze

Četverodijelni dokumentarac, koji će biti dostupan 4. listopada, prati kako je britanski nogometaš postao globalna ikona, kao i njegovu medijski popraćenu romansu s Victorijom Beckham, koja je najpoznatija kao Posh Spice iz Spice Girlsa. David Beckham će govoriti o svojoj impresivnoj nogometnoj karijeri, kao i o tome kako su njegov odnos i druge osobne stvari utjecale na njega na i izvan terena.

Victoria Beckham

“Budi iskrena”, zadirkuje David Beckham u traileru. “Ja jesam iskrena”, odgovara Victoria Beckham dok se priprema za svoj intervju.

Victoria Beckham u novom dokumentarcu

Osim osobnih svjedočanstava Davida i Victorije, dokumentarac donosi razgovore s nizom prijatelja i članova obitelji koji su bliski paru, uključujući Davidove roditelje i članicu benda Spice Girls, Mel C (Sporty Spice). “Bili smo zabrinuti da će izgubiti sve na čemu je radio”, kaže Davidova mama Sandra Georgina West u isječku. “Nogomet mu je uvijek bio na prvom mjestu, a odjednom više nije bio.”

PROČITAJTE: Hvala ti u ime svih žena na svijetu- Victoria razveselila fanove vrućom fotkom svoga supruga Davida Beckhama

Par je počeo izlaziti 1997. godine nakon što su se upoznali na humanitarnoj nogometnoj utakmici. Tada su oboje bili na vrhuncu svojih karijera. David je osvajao prvenstva s Manchester Unitedom, dok je Victoria imala turneje sa Spice Girls.

U srpnju 1999. godine, par se vjenčao u Irskoj.