HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koncerti Ozzyja Osbournea zbilja su nevjerojatan show.

Ozzy Osbourne priznao je se pomokrio u hlače tijekom nastupa na pozornici – pjevač je obrazložio da je već “ionako mokar”.

Osbourne (74) je to otkrio u emisiji “The Osbourne Podcast”, koja je nakon pet godina pauze ponovno počela s produkcijom, a voditelji su bivši pjevač Black Sabbatha, supruga Sharon Osbourne i njihova djeca Jack i Kelly.

“Kad sam bio na pozornici, znao sam reći ‘Oh, jebi ga’ i samo pišati”, rekao je glazbenik te nastavio “Jer sam ionako bio mokar od bacanja vode uokolo.”

“Hvala na dijeljenju”, ubacila se Sharon, 71.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

koncerti Ozzyja Osbournea nevjerojatan su show

Ozzy je navodno bio poznat po tome što je zalijevao sebe i svoje obožavatelje vodom tijekom subotnjih koncerata. U jednom isječku objavljenom na YouTubeu 2018., pjevač je uočena kako okreće masivno crijevo i usmjerava ga prema gomili, natapajući sve u krugu.

Pjevač je potvrdio i trač da je svojedobno 80-ih šmrkao mrave s heavy metal bendom Mötley Crüe. “Da”, rekao je Ozzy svom sinu Jacku (37), nakon što ga je ovaj upitao o valjanosti glasina. “Učinio sam. Dva puta.”

“Jeste li ih osjetili kako gmižu po vašim sinusima? Jesi li dobio drip protiv mrava?” Jack je pritisnuo oca.

Ozzy je pokušao obraniti svoje postupke rekavši da je bio pijan, ali je u potpunosti priznao da je šmrkao stvorenja.

Međutim, voda i mravi nisu ništa za Ozzyja. Svijet nikada neće zaboraviti da je slavno odgrizao glavu šišmiša tijekom nastupa za svoju turneju “Diary of a Madman” u Des Moines Veterans Memorial Auditoriumu 20. siječnja 1982.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Navijač ga je gađao palicom, no roker je pretpostavio da je gumena prije nego što ju je zagrizao. “Ipak, odmah sam osjetio da nešto nije u redu. Vrlo krivo. Za početak, usta su mi odmah bila puna te tople, mršave tekućine, s najgorim okusom koji možete zamisliti”, napisao je u svojim memoarima “Ja sam Ozzy”.

Dodao je: “Osjećao sam kako mi mrlja zube i curi niz bradu. Tada mi se glavica u ustima trznula…”

PROČITAJTE: Sharon i Ozzy Osbourne imaju samoubilački pakt!

“Ne želim da zapravo boli. Psihička patnja dovoljna je bol i bez fizičke. Dakle, ako imaš psihičkih i fizičkih poteškoća, vidimo se”, rekla je Sharon nakon što je Jack pitao mamu je li njihov “plan” još na snazi.

U intervjuu za Daily Mirror iz 2007. Sharon je otkrila da je par planirao otputovati u Švicarsku u švicarsku organizaciju za pomoć pri umiranju Dignitas.

“Vjerujemo 100 posto u eutanaziju”, izjavila je bivša sutkinja “X Factora” za novine. “[Mi] smo izradili planove za odlazak u stan za potpomognuto samoubojstvo u Švicarskoj ako ikada obolimo od bolesti koja utječe na naš mozak.”

“Ako Ozzy ili ja ikada dobijemo Alzheimerovu bolest, to je to – otišli bismo”, dodala je, ništa što nije htjela staviti svoju djecu – koja su se odmah složila s planom – kroz poteškoće brige o roditeljima ne žele prolaziti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

Sharon je rekla da je pakt nastao nakon što je par gledao kako njezin otac postaje “školjka” tijekom njegove borbe s bolešću.

Bivša sutkinja “America’s Got Talent” također je bila vrlo glasna o svojoj 16-godišnjoj borbi s depresijom.

“Neki dani su bolji od drugih, a neki dani osjećaš se kao da samo želiš navući plahte preko glave i samo ostati u tom krevetu i ne raditi ništa… osim truljenja”, rekla je Sharon svojim suvoditeljima emisije “Talk”. u 2014. godini.