HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mnogi neupućeni misle da su Teri Hatcher i njezina kći Emerson Tenney sestre! Teri (59) i Emerson (26) ovog su se tjedna pojavile zajedno u Njemačkoj, pokazujući svoj stil na Berlinskom tjednu mode. Njih dvije sjedile su u prvom redu na reviji Marca Caina u usklađenoj ljubičastoj odjeći u kojoj su izgledale kao članice kraljevske obitelji.

Kći glumice najpoznatije po ulozi u seriji Kućanice i njezinog bivšeg supruga, također glumca Jona Tenneyja također je kreativka. Kao dijete glumila je u nekoliko filmova i serija, a sada se bavi režijom i pisanjem scenarija za animirane filmove.

Kći Teri Hatcher modno se uskladila s majkom

Hatcher je nosila ljubičastu midi haljinu s prozirnim dugim rukavima i popularnim obrubom od perja, dok je njezina kći nosila ljubičasti kostimić sa zlatnim detaljima.

kći teri hatcher

Emerson i Teri sjele su u prvi red revije.FOTO: Profimedia

Obje su dame nosile crne cipele – Teri sandale s remenčićima, a Emerson čizme do koljena. Kći je izgled upotpunila crnom torbicom.

Za Teri Hatcher modne kampanje nisu novost

Pozirale su za nekoliko slatkih zajedničkih fotografija na crvenom tepihu, a zatim su sjele u prvi red. U danima prije revije majka i kći viđene su na berlinskim ulicama također usklađene, u kreacijama Marca Caina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emerson Tenney (@iamemersontenney)

Zvijezdi Kućanica modne kampanje nisu novost. Godinu 2020. je započela pojavljujući se u kampanji njemačkog modnog brenda Marcell von Berlin. Iako je u to vrijeme izjavila da oklijeva pozirati pred kamerom, na kraju se “sjajno zabavila” na setu.

Dizajner je tada rekao za časopis People da je odabrao dobitnicu Zlatnog globusa za zvijezdu svoje nadolazeće kampanje jer ona predstavlja “modernu moćnu ženu“.

Teri je uspješna glumica i poslovna žena. S druge strane, ona je tako slatka, ima sjajnu energiju i donijela je tako dobre vibracije na snimanje”, rekao je. “Željeli smo raditi s nekim tko utjelovljuje modernu moćnu ženu našeg sadašnjeg vremena.”