HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna australska glumica Nicole Kidman izazvala je pravu pomutnju u Parizu.

Kad je stigla na reviju modne kuće Balenciaga, iz automobila je izašla uz djevojku slične visine, odjevenu u gotovo jednak outfit, s identičnom frizurom pa ne čudi što su se mnogi zapitali – tko je “blizanka” Nicole Kidman? Nakon samo nekoliko trenutaka postalo je jasno da je riječ o kćeri slavne glumice, koja nevjerojatno nalikuje majci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hola.com México (@hola_mx)

Kći Nicole Kidman već je visoka kao slavna mama

Nicole Kidman pojavila se na Balenciaginoj 53. couture kolekciji u sklopu Tjedna mode u Parizu, a pridružila joj se njezina kći Sunday Rose Kidman-Urban.

PROČITAJTE: Nicole Kidman o crvenom tepihu – Samo želim ići kući i obući pidžamu

Tinejdžerica, koja sada ima 15 godina, starija je od dviju kćeri Nicole Kidman i Keitha Urbana (par ima i 13-godišnju Faith Margaret), a na reviji je izgledala poput klona svoje slavne majke.

57-godišnja Nicole Kidman odjenula je usku Balenciaginu crnu haljinu dugu do poda, izrađenu od svjetlucave tkanine koja je isticala njezinu vitku građu, uz koju je iskombinirala sunčane naočale s velikim okvirima i ispeglanu frizuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by art8amby (@art8amby)

Kći Nicole Kidman uskoro slavi 16. rođendan

Sunday, kći Nicole Kidman odjenula je usku crnu mini haljinu bez svjetlucavog efekta, uz slične sunčane naočale i jednaku frizuru.

Čini se da će joj mama morati još samo pomoći oko poziranja.

Tinejdžerica će za nekoliko dana, 7. 7. 2024. napuniti 16 godina, a ovakvo pojavljivanje u Parizu je sigurno bila uzbudljiva uvertira u veliko slavlje jedne tinejdžerice.

Nicole i Sunday Kidman na reviji su se družile s Naomi Watts i njezinom kćeri Kaiom.

 

druge vijesti