HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Trideset trogodišnja glumica, Louisa Jacobson Gummer, kći legendarne Meryl Streep (75) i njezinog bivšeg supruga, Dona Gummera, objavila je dirljive fotografije sa svojom partnericom, producenticom Annom Blundell, na Instagramu.

Louisina objava, ispunjen ljubavlju i ponosom, glasila je: “Blagoslovljene smo što ulazimo u radosnu novu eru,” popraćena emotikonima srca i zastave duginih boja.

Kći Meryl Streep je izašla iz ormara

Louisa, poznata po svojoj ulozi u HBO-ovoj povijesnoj dramskoj seriji The Gilded Age kao Marian Brook, diplomirala je na Yale School of Drama s magistarskom diplomom iz glume. Jasno je naslijedila glumačke sposobnosti svoje majke, a njezini obožavatelji i kolege glumci pokazali su veliku podršku. Dobitnica Oscara, Ariana DeBose, komentirala je, “Živi, kraljice,” dok su drugi obožavatelji pohitali čestitati Louisi na njezinoj objavi.

izlazak iz ormara

Još 2022. godine, Louisa je izlazila s glumcem Jonathanom Higginbothamom, kojeg je upoznala na Yale School of Drama. Govorila je o dinamici izlaska s glumcem, rekavši Vanity Fairu, “To je na neki način sjajno. Dijelimo ovu čudnu karijeru zajedno i možemo se žaliti na iste stvari. On duboko razumije što ja radim.

Louisini roditelji, Meryl i Don su nakon 45 godina braka, objavili svoj razvod u listopadu, otkrivši da su već više od šest godina živjeli odvojene živote. Glasnogovornik je za Page Six rekao, “Iako će se uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su živjeti odvojeno.” Par, koji se vjenčao 1978., ima četvero djece: Henryja (43), Mamie (40), Grace (37) i Louisu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Always a Streeper (@mmerylsstreep_)

Posljednji zajednički javni nastup bio im je na ceremoniji dodjele Oscara 2018. godine. Ljubavna priča Meryl i Dona započela je kada ih je 1978. upoznao Merylin brat, što je dovelo do romantičnog vjenčanja u vrtu u kući njezinih roditelja samo šest mjeseci nakon tragične smrti Merylinog prethodnog partnera, Johna Cazalea. Meryl se jednom osvrnula na gubitak Cazalea, rekavši za People, “Smrt je još uvijek vrlo prisutna u meni. Natjerala me da se suočim s vlastitom smrtnošću, i kada to učinite, gledate na stvari drugačije.

Kći Meryl Streep izašla je iz ormara na mamin rođendan

Louisa je naglasila važnost balansiranja posla i obitelji, rekavši, “Imam holističku potrebu za radom i imati ogromne ljubavne veze u svom životu. Ne mogu zamisliti da se odreknem jednog zbog drugog.” Profesionalno, Louisa koristi prezime Jacobson, što je njezino srednje ime, kako bi izbjegla zabunu s drugom glumicom po imenu Louisa Gummer.

Prema pravilima Screen Actors Guilda (SAG), nijedan član ne može koristiti profesionalno ime koje je slično imenu drugog člana.

izlazak iz ormara

Objava o Louisinoj vezi stigla je tijekom vikenda za 75. rođendan Meryl Streep 22. lipnja. Jedan pratitelj je primijetio, “Izlazak iz ormara na mamin rođendan je tako legendaran!” Louisina uloga u The Gilded Age donijela je njoj i njezinim kolegama nominaciju za Screen Actors Guild Award za izvanrednu izvedbu ansambla u dramskoj seriji 2023. godine, nagradu koju je na kraju osvojila druga HBO-ova serija Succession.

 

druge vijesti