HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedan od omiljenijih hrvatskih reprezentativaca te favorit brojnih Hrvatica, Joško Gvardiol, nedavno je tijekom intervjua otkrio što voli raditi kada nije na terenu. Mladi obrambeni igrač osvojio je srca pratitelja diljem regije, ne samo zbog izvrsnih nogometnih vještina već i svojim simpatičnim karakterom.

Joško je svoj hobi otkrio u intervjuu

Joško, poznat kao prizemljen i zgodan dečko, otkrio je za ”Vatreni podcast powered by PSK” kako jako voli kuhati. Za intervju je ispričao i zanimljivu anegdotu koja je nasmijala mnoge i još jednom pokazala zašto je Joško toliko voljen među pratiteljima.

Naime, Joško i njegov bivši suigrač, nogometaš Kristijan Jakić, zajedno su se bacili u kulinarske vode dok su pokušavali napraviti lisnato tijesto. Joško je objasnio kako sada živi u Manchesteru i nema valjak za tijesto. Dva simpatična nogometaša su se dosjetila da bi mogli koristiti ”tubu’‘ soli umjesto valjka, no to im nije pošlo za rukom. Nakon pola sata valjanja tijesta, sol se prosula i tijesto se presolilo.

@psk.hr Najdraži hobi našeg Gvardiola je kuhanje! Kako je došao do kuhanja, tako je ispričao jednu antologijsku anegdotu koja uključuje i Kristijana Jakića 🤣 Izvor: Vatreni podcast powered by PSK / HNS #psk #pskhr #igrajkaoprvak #hrvatska #croatia #vatreni #gvardiol #jakic ♬ original sound – PSK

Sve se pojelo

Usprkos ovoj nezgodi, mladi nogometaši su ipak odlučili ne bacati hranu i pojesti presoljeno tijesto. Simpatična anegdota nasmijala je mnoge, ali fanove je posebno oduševila Joškova karizma i preslatki osmijeh.

 

druge vijesti