HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sarah Paulson (49) kaže da je tajna zdrave, dugotrajne veze – odvojen dom. Sarah je sa svojom dugogodišnjom partnericom Holland Taylor (81) u vezi još od 2015., a o njoj je govorila u podcastu “Smartless“ u ponedjeljak, 13. svibnja.

Mi ne živimo zajedno, to je naša tajna”, rekla je. “Holland i ja provodimo dosta vremena zajedno, ali ne živimo u istoj kući.”

Nastavila je: “Već smo dugo zajedno i mislim da to ima veze s tim da smo zajedno kad želimo, a nismo kad ne želimo.”

Holland Taylor i Sarah Paulson već su devet godina u vezi, ali ne žive skupa

Na pitanje bi li željela odvojene spavaće sobe u istom domu radije nego “odvojene nastambe“, Sarah je pojasnila: “Ne, jer volimo zaspati držeći se za ruke, Holland i ja. Spavamo držeći se za ruke. Volim spavati blizu nje. Ostatak vremena ne želim biti s njom.” Dodala je, smijući se, “Samo se šalim.”

Par je svoju vezu potvrdio 2015., dospjevši na naslovnice zbog razlike od 32 godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson)

Holland, prije mene, nije bila u dugoj vezi, dok je Holland moja treća, znate, veza duža od pet godina”, objasnila je Paulson voditeljima podcasta, poznatim glumcima Willu Arnettu, Seanu Hayesu i Jasonu Batemanu. “Dakle, sklona sam tome i imam više iskustva u tome. Holland ne. Doći u njezine godine bez da stvarno živiš s nekim dugo vremena, mislim da joj je bilo puno odjednom imati mene i sve moje potrebe u svom prostoru. ”

Holland Taylor i Sarah Paulson ne planiraju nikada glumiti zajedno

Čini se da je znati kada razdvojiti svoje živote jedna od jakih strana parova, budući da je Taylor izrazila sličan osjećaj kada je u pitanju njihov zajednički glumački posao. U intervjuu za Variety 17. siječnja, Holland Taylor je priznala da “ne može zamisliti” da će ikada raditi sa svojom partnericom.

Ne volim vidjeti parove kako rade stvari jer sam uvijek svjesna toga da su parovi”, objasnila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson)

Paulson je ranije priznala da bi odnos nje i Holland mogao izgledati “nekonvencionalno” iz vanjske perspektive, ali to nije nešto što je zabrinjava.

Nisam izabrala da se zaljubim u osobu u koju sam se zaljubila. Ali mislim da je ljudima zanimljivo to što je na papiru nekonvencionalno,” rekla je za Elle 2018. “Za osobu koja bi se mogla naći u situaciji za koju se plaši da će je ljudi pogrešno percipirati ili osuđivati, možda bi me mogli vidjeti kako živim svoj život na način koji je za mene autentičan – samo pokušavam biti što stvarnija. Ako to inspirira još nekoga, to ne može biti loše.”

druge vijesti