HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Među najneobičnije, ali i najstabilnije holivudske veze svakako spada ona između glumica Sarah Paulson (48) i Holland Taylor (80). Mlađa polovica ovoga para nedavno je gostovala u podcastu Chelsea Handler “Dear Chelsea“ te je progovorila o njihovoj vezi koja je postojana unatoč velikoj razlici u godinama.

Sarah Paulson i Holland Taylor svojom vezom prkose stereotipima

Mislim da je ona najpametnija, najmudrija, najsmješnija, najneobičnija osoba koju sam ikad upoznala”, rekla je Sarah o svojoj partnerici. “Ona me na neki način izvlači iz moje sklonosti da budem tjeskobna ili histerična zbog sumnje u vlastite sposobnosti. I stalno me podsjeća na to koliko sam sposobna”.

sarah paulson i holland taylor

Prvi su put zajedno prošetale crvenim tepihom Emmyja 2015.FOTO: PROFIMEDIA

Dodala je da je Holland Taylor – glumica najpoznatija po ulozi Charliejeve i Alanove majke Evelyn u seriji Dva i pol muškarca – često zbunjena zašto je par zajedno.

Stalno mi govori: ‘Zašto si sa mnom? Zašto radiš to? Što radiš? Ti si vrlo čudna osoba,” našalila se Paulson. “Ona cijelo vrijeme govori: ‘Vrlo si čudna što radiš ovo.’ A ja kažem: ‘Stvarno? Je li? Ne znam”.

Sarah Paulson i Holland Taylor počele su komunicirati putem društvenih mreža

Romansa Sarah Paulson i Holland Taylor traje već godinama – a sve je počelo s malim flertom na društvenim mrežama!

Sarah i Holland upoznale su se na jednoj zabavi 2005. – deset godina prije nego što su ušle u vezu. U tom su trenutku obje bile u drugim vezama. Iako je paru trebalo dosta godina da se ponovno povežu, pokazalo se da je malo koketiranja na društvenim mrežama upravo ono što im je potrebno za sljedeći korak.

sarah paulson i holland taylor

Sarah i Holland posljednji su put bile u javnosti u Parizu ovoga proljeća.FOTO: PROFIMEDIA

Tijekom epizode talk showa Andyja Cohena u siječnju 2019., zvijezda američke horor priče Sarah Paulson je otkrila da su se njih dvije “nekako zaljubile, a zatim počele pratiti jedna drugu na Twitteru“. Kad je drugi gost Billy Eicher upitao: “Je li Holland Taylor ušla u tvoje privatne poruke?” Sarah je odgovorila: “Da, stvarno jest! Baš je super!”

Nakon što su potvrdile svoju romansu 2015., par je postao “ikonski” par za mase, poznat ne samo po tome što su jedna od glavnih LGBTQIA+ veza u Hollywoodu, već i po velikoj dobnoj razlici koja postoji među njima, od čak 32 godine. Sari ne smeta što se ljudi čude.

Nisam izabrala da se zaljubim u osobu u koju sam se zaljubila. Ali mislim da je ljudima zanimljivo sve što je na papiru nekonvencionalno”, objasnila je za Elle tijekom intervjua 2018.

druge vijesti