HELLO
Domagoj Kukec

Kći Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa Carys živi svoje najbolje dane i ima se čemu radovati!

Najmlađe dijete holivudskog para (20) trenutno studira u Londonu, a na društvenim mrežama je otkrila što točno ondje radi.

Na Instagramu je Carys objavila fotografiju svoje kolegice iz razreda, koja je otkrila da je bila dio razreda 2023. na RADA-i, Kraljevskoj akademiji dramske umjetnosti, koja je jedna od najistaknutijih londonskih dramskih škola.

Među bivšim studentima RADA su Michael Sheen, Gemma Arterton i James Norton.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CZD (@carys.douglas)

Nije iznenađenje da Carys želi studirati umjetnost, s obzirom na činjenicu da je iz obitelji kultnih holivudskih zvijezda.

PROČITAJTE: Nisu vršnjaci, ali pušu svjećice na isti dan – Catherine Zeta Jones i Michael Douglas rođendan proslavili zajedno

Ne samo da su joj oba roditelja poznata, već je i njezin djed Kirk Douglas bio jedan od glumaca zlatnog doba Hollywooda. Catherine je često dijelila videozapise i Carys i njezina brata Dylana koji su nastupali tijekom godina, a 20-godišnjakinja ima nevjerojatan pjevački glas.

Glumica iz Chicaga prethodno je objavila snimke svoje jedine kćeri kako pjeva na pozornici na školskom koncertu 2020. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Tijekom intervjua u Today Showu, Catherine je rekla: “Michael i ja bili bismo prvi roditelji koji bi rekli: ‘Znate, možda biste trebali razmisliti o drugoj karijeri’, ali vidjeli smo koliko su strastveni u zanatu. Znaju što znači biti slavna osoba. Znaju dobro, loše, i sve to.”

Nastavila je: “Ali njihova strast je gluma i radili su svaki kazališni kamp – moja djeca su svake godine odlazila u ljetni kamp, u kazališni kamp s djecom s Broadwaya i držala se vrlo, vrlo dobro, moram reći.”

Ponosna mama dodala je da su i njezina djeca izuzetno inteligentna, a trenutno pohađaju i akademske predmete. “Oboje su iznimno bistri i oboje vole povijest i politiku. I od mene su naslijedili mozak!”

Carys je bila i model

Carys je u prošlosti bila i model, zajedno sa svojom poznatom mamom za Fendi kampanju 2019. godine, koja se održala u Rimu.

Tada je dvojac majka-kći razgovarao s HELLO! o zajedničkom radu, a svi su se dobro proveli. “Snimanje u Rimu bilo je nevjerojatno. Ondje sam snimala mnogo puta i uvijek sam to voljela”, rekla je Catherine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CZD (@carys.douglas)

Nudeći rijedak uvid u njihov odnos, glumica iz Chicaga rekla je: “Vrlo smo bliski – razgovaramo o svemu.”

Carys je dodala: “Stvarno je posebno – sretna sam. Otvoreni smo i iskreni jedni prema drugima. Naučila me svim životnim usponima, ali i zabaviti se i njegovati svaki trenutak.”

Catherine je rekla: “Tako sam ponosna na nju”, dok je Carys rekla: “Naš smisao za humor prilično je sličan pa se uvijek smijemo kad smo zajedno. Moja majka je, iskreno, najsmješnija osoba koju poznajem.”