HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Oni nisu samo jedan od najdugovječnijih parova već i horoskopske Vage s istim datumom rođenja. Jeste li znali da Catherine Zeta Jones i Michael Douglas rođendan slave na isti dan? Lijepa britanska glumica upravo je proslavila 54. rođendan, a njezin suprug, legendarni glumac Michael Douglas 79. U svojoj objavi na Instagramu, Catherine je sebi i svom suprugu poželjela sve najbolje, a javnost je raznježila snimkom na kojoj se izmjenjuju fotografije iz Douglasovog djetinjstva, mladosti i odraslog života.

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas rođendan

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas u Londonu u veljači 2023.GETTY

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas rođendan slave 25. listopada

Glumica koja se proslavila ulogama u seriji “Dražesni pupoljci svibanjski” te filmovima kao što su “Chicago” i “Klopka”, a koju smo nedavno imali prilike gledati u ulozi Morticije Addams u seriji “Wednesday, rođena je u gradu Swansea u Walesu 1969. godine.

PROČITAJTE: Tko je žena s kojom je Robert De Niro dobio sedmo dijete?

Michael Douglas, legendarni američki glumac kojeg smo gledali u brojnim filmovima, među kojima su i “Sirove strasti”, “Kobna privlačnost”, “Dani ludila” i “Ant-man”, rodio se 25. listopada 1944. u New Jerseyju.

Znao je da je Catherine ona prava kad ju je ugledao na platnu

Micheal Douglas priznao je da je osjetio kako je Catherine Zeta-Jones žena njegovog života čim ju je ugledao u filmu “Zorro: Maskirani osvetnik” 1998. godine, nakon čega se potrudio kako bi organizirao prvi susret. Catherine Zeta-Jones pala je na 25 godina starijeg šarm holivudskog zavodnika i par se vjenčao već 2000. godine.

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas rođendan

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas 2000. godineGETTY

Prema vlastitom priznanju, već na prvom spoju, Michael je Catherine rekao: “Znaš, ja ću biti otac tvoje djece”, a njegova se vizija zaista i ostvarila. Par danas ima 23-godišnjeg sina Dylana i 20-godišnju kći Carys.

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas rođendan

Michael Douglas sa suprugom i kćeri na filmskom festivalu u Veneciji 2023.GETTY

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas rođendan obilježili šetnjom niz ulicu uspomena

“Danas je Michaelov rođendan! Danas je moj rođendan! Sretan rođendan, Michael! Volim te”, napisala je Catherine Zeta Jones uz montažu fotografija i snimaka koje započinju fotografijama malenog Michaela, sa slavnim ocem, glumcem Kirkom Douglasom.

Pogledajte!

 

druge vijesti