HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Dok mnogi holivudski brakovi pucaju nakon nekoliko mjeseci ili godina od raskošnih vjenčanja, neke ljubavi odolijevaju testu vremena, a i nemoralnim ponudama brojnih obožavateljica. Rob Lowe može se pohvaliti baš takvom pričom.

Jedan od slavnih glumaca koji se mogu pohvaliti sretnim brakom koji traje desetljećima je plavooki holivudski glumac Rob Lowe koji se devedesetih godina redovito nalazio na listama najljepših muškaraca svijeta.

Premda prilika za usputni flert zgodnom glumcu nikad nije nedostajalo, zvijezdu serije “The West Wing” u njegovim dvadesetima je očarala glumica Sheryl Berkoff, od koje se od onda ne odvaja.

Rob Lowe i Sheryl Berkoff: ljubavna priča koja inspirira

Romansa između vizažistice i mladog glumca započela je spojem na slijepo 1983. godine, no par nije službeno prohodao sve do 1989. godine, kad su zajedno radili na trileru “Bad Influence”.

Rob Lowe je tada bio u svojoj “bad boy” fazi, droga i alkohol zamalo su ga u potpunosti uništili. I danas se prisjeća kako ga je obnova romanse sa Sheryl spasila. “Mislio sam ako s nekim mogu uspjeti, to će biti ona”. I bio je u pravu.

Rob Lowe i Sheryl Berkoff 1997. godine

Rob Lowe i Sheryl Berkoff 1997. godinePROFIMEDIA

1991. godine par se vjenčao, a Rob Lowe nedavno je otkrio u podcastu Gwyneth Paltrow kako nikad nije posumnjao u svoju odluku. “To je najvažnija odluka koju možeš donijeti. Uvijek govorim ljudima – ako se imaš priliku oženiti najbolju prijateljicu, učini to.”

1993. godine par je dobio sina Matthewa, a dvije godine nakon toga stigao je i drugi sin John Owen.

Rob Lowe je u Sheryl našao najbolju prijateljicu

Par je i dan danas u sretnom braku, a njihovi su dječaci danas odrasli muškarci. Mlađi John Oliver je odlučio slijediti očev put u svijetu filma te je nedavno izjavio kako je svjestan da mu slavno ime otvara mnoga vrata.

Sin Matthew nekoliko je puta izjavio kako njihov otac, zadovoljan i sretan u braku, uvijek ima isti savjet kad su djevojke u pitanju:

“Kad sam pronašao tvoju majku, znao sam da je ona prava. Oženio sam svoju najbolju  prijateljicu i sve je savršeno ispalo. Pa poslušaj taj savjet.”

Rob Lowe i Sheryl Berkoff

Rob Lowe i Sheryl Berkoff sa sinovima