HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Dok njezin suprug Benji opušteno korača kraj njih i nasmiješenog gleda u zaslon svog pametnog telefona, Cameron Diaz i njihova kćerkica Raddix izvode pravi show, dobro poznat svim roditeljima mališana kojima nikad ne manjka energije. Nove fotografije otkrivaju da je kći Cameron Diaz prava mamina mezimica te da se glumica s lakoćom nosi sa živahnom trogodišnjakinjom.

kći Cameron Diaz

Kći Cameron Diaz voli zafrkavati mamu

U posljednjem obiteljskom izlasku u javnost, paparazzi su snimili slavnu glumicu kako izlazi iz kuće sa suprugom i kćerkicom koja joj se vješala po ruci i veselo skakala dok je njezina majka pokušavala dovući malenu do automobila i pritom ne ispustiti ruksak natrpan tipičnom dječjom opremom.

PROČITAJTE: Sretnih 7 godina braka – kad je sa suprugom, najljepša glumica svijeta ne skida osmijeh s lica

Vesela i opuštena holivudska mama pokazala je da bez puno muke rješava ovakve situacije, a izgledala je odlično u crnom casual outfitu koji se sastojao od crnih hlača, oversized košulje, Birkenstock sandala i Pradine torbice koja se nosi oko struka, a koja je najpraktičniji izbor za svaku mamu.

kći Cameron Diaz

Kći Cameron Diaz ovih je dana u Spiderman fazi pa je uz bijeli kombinezon nosila crvene tenisice koje pristaju uz ruksak sa omiljenim superjunakom, a tata Benji stilski je popratio suprugu u crnom outfitu od glave do pete.

kći Cameron Diaz

Raddix, kći Cameron Diaz uskoro će proslaviti četvrti rođendan

Malena Raddix na svijet je došla 30. studenog 2019. godine pa će uskoro proslaviti svoj četvrti rođendan.

Cameron Diaz i Benji Madden u braku su od 2015. godine, a holivudska glumica njihovo prvo dijete rodila je kad je imala 47. godina.

Srednje ime kći Cameron Diaz je Wildflower, što je posveta glumičinoj prijateljici Drew Barrymore s kojom je bliska još od snimanja filma “Charlie’s Angels”.

Slavni par trudi se kćerkicu što manje prikazivati u javnosti no ipak ne mogu izbjeći da ih holivudski paparazzi tu i tamo ne snime u obiteljskoj šetnji.

kći Cameron Diaz