HELLO
HELLO! #HelloItsMe

O kulinarskim vještinama Lejle Filipović već smo mnogo puta čuli. Supruga poznatog hrvatskog glumca i majka dva tinejdžera za svoje dečke rado priprema slano i slatko, od graha preko gibanice pa sve do profinjenog božićnog kuglofa. No kako njezin suprug Tarik Filipović kuha? Simpatičan bračni par i to je otkrio u najnovijoj objavi s profila Lejle Filipović u kojoj ona otkriva kako se ne žali kad njezin dragi poželi “kuhati”. Vjerujemo da bi se mnoge žene složile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Tarik Filipović kuha na kreativan način

Poduzetnica Lejla pratiteljima na Instagramu simpatičnom objavom otkrila je kako njezin Tarik Filipović kuha, odnosno kako kreativno tu aktivnost pretvara u izlazak.

Na fotografiji možemo vidjeti poznati bračni par zagrljen i sretan, kako veselo sjedi za stolom popularne zagrebačke gostionice Ficlek.

PROČITAJTE:Lejla Filipović ovo obiteljsko jelo radi kad ide na put – Ima da ga jedu dok se ne vratim

Tarik Filipović za tu je prigodu odjenuo tanku dolčevitu oker boje, a njegova lijepa supruga u crni komplet uz koji je iskombinirala crnu manikuru.

“Ne bunim se kad on poželi ‘kuhati'”, napisala je Lejla Filipović uz fotografiju i tako nasmijala idejom da njezin suprug kuhanje mijenja odlaskom u restoran.

Za svoju Lejlu Tarik Filipović ‘kuha’ već 17 godina

Lejla i Tarik Filipović poznati su kao jedan od najstabilnijih i najsretnijih celebrity parova u Hrvatskoj, a uz njihova se imena nakon vjenčanja nikad nisu vezali skandali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Par se zaljubio 2006. godine, nakon što se Lejla razvela od Dade Majolija s kim ima sina Dinu, no par na samom početku veze nije htio govoriti o svojoj ljubavi. Javnosti su potvrdili svoj ljubavni status kad je Lejla preuzela Tarikovu nagradu za TV osobu godine.

Vjenčali su se na Silvestrovo 2007. godine, dva mjeseca prije nego što se rodio njihov sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu.

Tko kod vas doma više kuha?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...