HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Što skuhati, a da potraje nekoliko dana te da je pritom hranjivo, zdravo, toplo i utješno?

Grah Lejle Filipović njezinoj će obitelji potrajati sve dok se mama ne vrati s puta, otkrila je poduzetnica u simpatičnim objavama na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Supruga Tarika Filipovića posjetila je Sarajevo kako bi s družila s obitelji, a prije odlaska na aerodrom fanovima je dozvolila da zavire u njezinu kuhinju i pogledaju što je spremila za svoje dečke prije puta.

Grah Lejle Filipović kuha se kad poznata Hrvatica odlazi na put

Mnogima omiljeno jelo za hladnije dane, grah varivo, rado se jede i u domu Lejle i Tarika Filipovića, a posebno je praktično kad se zna da mame neće nekoliko dana biti u kući.

Grah Lejle Filipović osvanuo je na njezinim Instagram storyjima uz natpis: “Kad mama ide na put, naravno, kuha se grah” i urnebesnu primjedbu s kojom će se poistovjetiti mnoge mame: “Ima da ga jedu dok se ne vratim”.

grah Lejle Filipović

Uz ukusan grah, Lejla Filipović svojoj je obitelji pripremila i tradicionalnu gibanicu te dodala kako će se “za ostalo pobrinuti tata Tarik Filipović”.

grah Lejle Filipović

Brižna mama za najmlađeg člana je pripremila i šipak, pun vitamina C, a zatim spremno odjurila na aerodrom kako bi uhvatila let za Sarajevo.

grah Lejle Filipović

Lejla Filipović u Sarajevu se družila s obitelji

Bivša Miss Hrvatske i poduzetnica koja je nedavno izbacila liniju wellness čajeva, Lejla Filipović u Sarajevu je odsjela u jednom glamuroznom hotelu, a najviše se veselila večeri s obitelji.

Žensko društvo okupilo se oko stola, a Lejla je uz fotografiju na kojoj ljubi mamu Fehmu napisala: “Nitko kao majka”.

grah Lejle Filipović

Lejla Filipović ima dvije sestre Đenanu i Amelu, a na večeri su se njoj i njezinoj majci pridružile Amela i Lejlina nećakinja Selma.