HELLO
Domagoj Kukec

Catherine Hardwicke kaže da bi Jenna Ortega i Jacob Elordi bili “savršeni” Bella Swan i Edward Cullen!

Redateljica Sumraka proslavila je 15. godišnjicu nadnaravne tinejdžerske romanse uz “gledanje” filma iz 2008. u podcastu Happy Sad Confused Josha Horowitza, tijekom kojeg je odobrila voditeljeve prijedloge za ‘novu’ Bellu i Edwarda.

Horowitz je pitao Hardwicke tko bi, po njezinom mišljenju, u rebootu trebao prikazati par – koji su izvorno glumili Kristen Stewart i Robert Pattinson. “Je li Jacob Elordi današnji Edward Cullen?” upitao je. “Je li Jenna Ortega…”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Twilight Saga 🧛‍♂️ (@twilight)

“O da, to bi bilo savršeno, odgovorila je redateljica, prije nego što je upitala voditelja je li gledao Elordijev posljednji film, Saltburn.

PROČITAJTE: Redateljica Sumraka otkrila – Producenti su mislili da Robert Pattinson nije dovoljno zgodan!

Hardwicke je odobrila i Horowitzov prijedlog za Bellu.

Na pitanje koga bi izabrala da uđe u cipele Kristen Stewart, rekla je: ‘Upravo ste spomenuli Jennu Ortegu’, dodavši da je 21-godišnja zvijezda serije Wednesday ‘nevjerojatna’.

Redateljica filma iz 2008. također je raspravljala o budućnosti franšize – koja se temelji na istoimenim romanima Stephenie Meyer – s obzirom na vijest da seriju Sumrak navodno snima Lionsgate TV, kako je izvijestio Variety u travnju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenna Ortega (@jennaortega)

Catherine Hardwicke, koja je režirala prvi od pet dijelova sage, rekla je da ‘zapravo nije točno saznala’ kako će izgledati nova adaptacija.

“Još ne znam. Možda čak ni oni ne znaju”, rekla je Horowitzu, ističući da je štrajk scenarista vjerojatno odgodio razvoj serije.

Redateljica Thirteen je rekla da bi voljela odvesti voljenu sagu u potpuno drugačijem smjeru.

“Za mene bi bilo zabavno raditi Sumrak u svemiru”, otkrila je. “Bila bi oduševljena da to napravim, nešto potpuno drugačije.”

PROČITAJTE: Robert Pattinson pokušat će legalizirati ubojstvo!

U drugom dijelu epizode podcasta, Hardwicke je otkrila da se Twilight ekipa okupila na Pattinsonovom 37. rođendanu ranije ove godine. Redateljica je rekla voditelju Horowitzu da su ona, Kristen Stewart i ostali “upali” na originalno Edwardovo slavlje.

“Nedavno sam išla na Robovu rođendansku zabavu”, rekla je. “Smjestila sam se kod svoje prijateljice Toni Collette, koja je upravo snimila film s njim.”

Nastavila je, “Bila je to zabavna situacija, a onda je upala i Kristen. To je bilo prije samo nekoliko mjeseci i bilo je savršeno. Svi smo se zagrlili – i složili da je bilo tako ludo i cool.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jacob Elordi (@jacobelordi)

Catherine Hardwicke je također otkrila da je Kristen Stewart bila šokirana kad ju je vidjela.

“Kada je Kristen ušla na rođendansku zabavu, rekla je: ‘Catherine? Robov rođendan? Što se događa?’ Ja sam odgovorila: ‘Nešto sam se smjestila s Toni.’ A ona je rekla: ‘Pa i ja sam se također smjestila.'”

Prema redateljici, Kristen Stewart – koja je bila u vezi s Robertom Pattinsonom tijekom njihovog četverogodišnjeg angažmana kao Bella i Edward – “zazvonila je na vratima i provjerila je li u redu da dođe” i “naravno” ju je Robert Pattinson dočekao.

“On je tako divna osoba”, dodala je o glumcu iz filma The Batman.