HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska glumica Marijana Mikulić objavila je fotke s obitelji na svojem Instagramu. Oduševila je pratitelje, a ove fotke je podijelila u povodu Majčinog dana.

Na slatkim fotkama Marijana je osvanula s mamom, koja inače živi u Hercegovini.

Bogata mnogobrojna obitelj velika je sreća za Marijanu, a duo mama-kći prštao je od pozitivne energije na fotkama.

Dok su one vješto pozirale u prelijepom i elegantnom stanu, Marijanina slatka dječica stalno su ulijetala u kadar, što je izazvalo smijeh kod obje.

Marijana Mikulić i mama nosile predivne haljine dok su se djeca igrala

Stylish Marijana nosila je upečatljivu bijelu haljinu s crnim točkicama i volanom na dnu, a njezina mama odabrala je haljinu na preklop s cvjetnim uzorkom.

“Jedva smo jednu uspile da nam neko od mog potomstva ne uđe u kadar. I na toj nam se vide šlape u kadru. No, koga brige. Evo nas. Sretan nam majčin dan! Sa šlapama i bez njih. S Jakijem u kadru i van kadra. Sve nam cvitalo!”, napisala je simpatična glumica u opisu objave.

PROČITAJTE: Marijana Mikulić o životu – Ništa što radimo nije samo

Dirljive fotke očarale su i Marijanine pratitelje.

“Jedna je majka i neponovljiva”, “Lipotice obe dvi”, “Neka ste nam sritne majcice”, “Predivne ste”, “Predivna,zraci srecom”, komentirali su oduševljeno.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024