HELLO
Domagoj Kukec

Marijana Mikulić oduševljava Instagram. Slavna hrvatska glumica osoba je s kojom se mnoge žene i majke mogu poistovjetiti.

Marijana je rekla da ništa što napravi nije “samo”.

Vođenje djece u školu ili vrtić, pranje posuđa, vođenje djece doktoru, u parkić, u šetnju, nabavka, kuhanje ručka… a žene na sve to često znaju reći da nisu ništa napravile.

Još je kompliciranije kada to nitko ne cijeni. Marijana smatra da bi unatoč mnogim obavezama, svaka žena trebala pronaći vremena za sebe i svoje interese.

“Ovo je meni za podsjetnik jer se vječno trebam podsjećati ništa sto radim nije “samo”. I za podsjetnik, bez filtera smo svi nesavršeni, pa čak i ja. Koja si ti? Ova kao ja koja nikad ništa nije napravila ili ona koja i kad tvrdo skuva jaje priča da je “izdanak pernate životinje iz slobodnog uzgoja, na pjenici uzavrele planinske Vodice dovela u drugo agregatno stanje”??”, upitala je Marijana.

Marijana Mikulić inspirira žene

Mnoge žene složile su se s njezinim izjavama.

“Draga Mare – mozes ti to! Dozvolite sebi da odmah napustite sve što vam daje loše vibracije. Nema potrebe objašnjavati ili davati smisao tome. Vjeruj svom osjećaju”, “Drage žene pomozite jedne drugima. Udružite se s divnim żenama, pričuvajte jedna drugoj djecu, vi njoj ona vama, pospremajte zajedno ormare vikendom nekad ona kod vas vi kod nje, skuhajte ručak duplu porciju pa podijelite, platite ako możete čišćenje, prestanite peglati veš, delegirajte sve što možete…uzmite day off od posla, robot usisivač neka vam je prijatelj… I čokolino je nekad savrsena vecera… neuredna kuća isto je u redu. Potapsajte se i recite sebi: Ženo, ti si avion”, komentirale su majke.

“Divna Mare i kad je dan teežaak a mi mame s djecom s poteškoćama imamo posebno teških dana, otvorim Instagram i iskočiš mi ti i sitiš me da nas ima još i i da nismo same i da nema predaje i da triba nabacit smješak i dalje u borbu! HVALA ti na tome”, napisala je još jedna.

PROČITAJTE: Nemoj umornoj mami reći da je umorna – Marijana Mikulić ima savjet za sve dušobrižnike

Marijana Mikulić svakoga dana inspirira sve majke, a definitivno ju trebate zapratiti i na Instagramu!

druge vijesti