HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Gdje to putuje poznata hrvatska glumica Marijana Mikulić? Kazališna, televizijska i filmska glumica destinaciju na koju se zaputila još je neko vrijeme odlučila zadržati u tajnosti no zato je s pratiteljima na Instagramu rado podijelila kako održava strast u braku kad je na putovanju. Duhovita Marijana Mikulić objavila je fotografije koje je poslala svom dragom suprugu iz aviona i još jednom oduševila javnost te pokrenula razgovor u komentarima.

Naime, uz jednu, “ključnu fotografiju”, Marijana Mikulić upitala je pratiteljice na svom profilu kakve one fotografije šalju svojim partnerima te dobila šarolike odgovore.

Pogledajte kakve fotke stižu na pametni telefon Marijaninog supruga Josipa kad je ona na putovanju.

Marijana Mikulić supruga zabavlja i sa leta

Duhovita Marijana Mikulić najprije je objavila fotografiju iz aviona kojom je objavila da negdje putuje, uz natpisa: “Where to next?”.

Zatim je objavila urnebesnu fotografiju na kojoj radi smiješno lice, a koju je poslala suprugu te napisala: “A kakve vi fotke šaljete mužu?”.

Na samom kraju, poznata glumica dodala je još jednu fotografiju na koju je dodala crveni ruž uz pomoć filtera i napisala: “OK, priznajem, poslala sam i normalnu”.

Marijana Mikulić hrvatska glumica suprug hello magazine croatia duhovite fotografije Marijane Mikulić

Duhovita Marijana Mikulić i suprug Josip zajedno se smiju već 20 godina

Marijana Mikulić i njezin Josip upoznali su se prije 20 godina na vjenčanju zajedničkih prijatelja, otkriva nam glumica u objavi. Godinu dana nakon prvog susreta par se ponovno sreo i zaplesao te se od tad više nije razdvajao.

U jednoj svojoj objavi krajem prošle godine, glumica je opisala njihov prvi susret.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

“Jučer je bilo 20 godina otkad smo se upoznali/otplesali prvi ples u Mirninoj i Franinoj svadbi. Prošla je onda cijela godina dok smo se ponovno sreli i zaplesali, i eto, onda nastavili plesat dalje zajedno kroz život. Nekad spretnije, nekad manje spretno. Al evo nas, još uvijek tu I jedno sa sigurnošću mogu reci-dosadno nam sigurno nikad nije. Mikuliću moj, sretna nam okrugla obljetnica prvog susreta”, napisala je romantično Marijana svom dragom suprugu uz fotografiju.

Marijana i Josip Mikulić vjenčali su se 2005. godine, a par danas ima troje djece te živi u sretnom i uspješnom braku, bez skandala u medijima.