HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Marijana Mikulić i njezin suprug Josip jedni su od onih sretnika kojima se dogodila ljubav na prvi pogled, ili točnije, ljubav na prvi ples.

Poznata hrvatska glumica otkrila je kako se u njezinom domu ovih dana slavi ljubav nje i njezinog supruga, a fanovima na Instagramu otkrila je i fotografiju s prvog susreta.

Obljetnica Marijane Mikulić obilježena retro fotografijom

Marijana Mikulić i njezin Josip upoznali su se prije 20 godina na vjenčanju zajedničkih prijatelja, otkriva nam glumica u objavi. Godinu dana nakon prvog susreta par se ponovno sreo i zaplesao te se od tad više nije razdvajao.

Na fotografiji možemo vidjeti Marijanu i Josipa kako zagrljeni blistaju od sreće i vjerojatno već osjećaju leptiriće u trbuhu koji se pojavljuju kad upoznamo nekog uistinu posebnog i odmah znamo da će se roditi ljubav.

Na fotografiji Marijana nosi crvenu satensku haljinu sa zanimljivim vezanjem oko vrata, a Josip prugastu košulju i tamni blejzer.

Obljetnica Marijane Mikulić raznježila je glumicu, ali i sve koji su pročitali posvetu suprugu

“Jučer je bilo 20 godina otkad smo se upoznali/otplesali prvi ples u Mirninoj i Franinoj svadbi. Prošla je onda cijela godina dok smo se ponovno sreli i zaplesali, i eto, onda nastavili plesat dalje zajedno kroz život. Nekad spretnije, nekad manje spretno. Al evo nas, još uvijek tu I jedno sa sigurnošću mogu reci-dosadno nam sigurno nikad nije. Mikuliću moj, sretna nam okrugla obljetnica prvog susreta”, napisala je romantično Marijana svom dragom suprugu uz fotografiju.

Marijana i Josip Mikulić vjenčali su se 2005. godine, a par danas ima troje djece te živi u sretnom i uspješnm braku, bez skandala u medijima.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, mode, ljepote, glazbe, serija, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti