HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Nisam više ja sa njom, “Jedini”, “Ti si želja mog života”, “Vidi se iz aviona” i “Sve bi seke ljubile mornare”, samo su neki veliki hitovi Tončija Huljića koje su tijekom godina izvodila poznata glazbena imena. Od kultnog “Magazina” do sastava “Tonči Huljić & Madre Badessa band”, slavni hrvatski glazbenik već desetljećima niže pjesme koje osvajaju glazbene ljestvice i srca slušatelja.

Što je potrebno da nastaje jedan hit Tončija Huljića? Internetom kruži jedna šala koja je osvojila i samog slavnog Splićanina.

Za hit Tončija Huljića dovoljne su dvije tipke

Tonči Huljić na svom Instagram profilu objavio je šalu koja ga je dobro nasmijala, a na kojoj se nalazi klavir sa samo dvije tipke.

“Huljićev klavir za najveće hitove”, stoji uz fotografiju koja je oduševila slavnog glazbenika koji zna kako se našaliti na vlastiti račun.

Duhoviti Tonči Huljić dodao je ispravak i napisao:

“Onaj koji je ovo napravio me precijenio. Ima dvije tipke viška!”, napisao je Tonči Huljić te dodao emoji sa smajlićem koji ne može sebi doći od smijeha.

Obitelj Tončija Huljića nastavlja glazbeno nasljeđe

Tonči Huljić i njegova supruga Vjekoslava i dan danas rade punom parom, a njihovo glazbeno nasljeđe nastavila su i njihova djeca Ivan i Hana Huljić.

PROČITAJTE: Nova pjesma i spot Hane Huljić misteriozni su i očaravajući poput samog naziva

Ivan piše tekstove za brojne glazbenike, a Hana se nakon porodiljnog vratila na scenu s viješću da pokreće You Tube kanal s uspavankama za djecu te objavila skladbu pod nazivom “Moon” uz atraktivan popratni spot.