HELLO
Domagoj Kukec

Google je objavio rezultate pretraživanja za 2023. godinu i sada znamo koji su glumci na vrhu liste najtraženijih pretraživanja za tu godinu!

Većina zvijezda na ovoj listi doživjela je nešto važno u svom životu: ozljedu, bolest, optužbe za kriminal, i još mnogo toga.

Napomena: Podaci odražavaju najčešća pretraživanja, što znači da su sljedeći unosi pretraživanja koja su doživjela veliki porast prometa tijekom duljeg razdoblja u 2023. godini u usporedbi s prethodnom godinom.

Josh Hutcherson

Google glumci najtraženija pretraživanja

Pretpostavljamo da se Josh Hutcherson nalazi na ovom popisu zbog svoje uloge u viralnom filmu Five Nights at Freddy’s, temeljenom na vrlo popularnoj videoigri.

Ke Huy Quan

Google glumci najtraženija pretraživanja

Ke Huy Quan vjerojatno se nalazi na ovoj listi zbog svoje izvedbe u filmu Everything Everywhere All at Once, za koju je osvojio Oscara na dodjeli 2023. godine.

Russell Brand

Google glumci najtraženija pretraživanja

Pretpostavljamo da je Russell Brand na ovoj listi zbog optužbi protiv njega.

PROČITAJTE: Razotkriven luksuzni život komičara optuženog za silovanje

Komičara su za silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje tijekom sedmogodišnjeg razdoblja od 2006. do 2013. optužile četiri različite žene. Optužbe su podijeljene samo nekoliko sati nakon što je Russell na društvenim mrežama unaprijed demantirao vijesti koje su izašle.

Sophie Turner

Google glumci najtraženija pretraživanja

Pretpostavljamo da je Sophie Turner na ovoj listi zbog šokantnog prekida sa suprugom, glazbenikom Joeom Jonasom. Evo što se dogodilo između njih ove godine.

Jonathan Majors

Google glumci najtraženija pretraživanja

Jonathan Majors vjerojatno se nalazi na ovom popisu zbog optužbi protiv njega.

Ako niste znali, 34-godišnja Marvelova zvijezda optužena je za napad na bivšu djevojku Grace Jabbari tijekom svađe u ožujku. Optužen je za nasilje i uznemiravanje, ali i dalje negira optužbe. Trenutno se suočava sa suđenjem zbog optužbi.

Pedro Pascal

Google glumci najtraženija pretraživanja

Pedro Pascal vjerojatno se nalazi na ovoj listi zbog ogromnog, viralnog (i zasluženog) uspjeha koji je postigao ove godine!

Njegova serija The Last Of Us je doživjela ogromno priznanje. Njegov nastavak rada u seriji The Mandalorian nastavio je oduševljavati fanove.

Matt Rife

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matt Rife (@mattrife)

Matt Rife vjerojatno se nalazi na ovoj listi zbog svog viralnog stand-up specijala koji je emitiran na Netflixu ove godine.

Prije emitiranja specijala, Matt je već uživao u velikoj popularnosti i brojnim obožavateljima zahvaljujući svojoj ogromnoj prisutnosti na TikToku.

U specijalu je napravio referenciju na nasilje u obitelji, što je izazvalo velike kritike.

28-godišnji komičar započinje specijal pričom o odlasku u restoran u Baltimoreu u kojemu je  konobarica imala masnicu ispod oka. Matt je rekao da bi trebala biti u kuhinji umjesto da je s gostima, a zatim je šaljivo komentirao zašto vjerojatno nije kuhala.

“Čini mi se da, kad bi znala kuhati, ne bi imala tu modricu”, rekao je Matt. Nakon smijeha i uzdaha iz publike, rekao je da samo “ispitujem teren, gledam hoće li biti zabavno ili ne. Pretpostavljam da ako započnemo emisiju s obiteljskim nasiljem, ostatak emisije će proći glatko.”

Danny Masterson

Google glumci najtraženija pretraživanja

Danny Masterson vjerojatno se nalazi na ovom popisu zbog svoje pravomoćne osude.

47-godišnji glumac iz serije “That ’70s Show” proglašen je krivim u svibnju 2023. godine za dva slučaja silovanja. Prema Varietyju, dobio je maksimalnu kaznu koja je bila propisana za te osude.

Izvor je primijetio da je Danny bio prisutan na izricanju kazne, koje se dogodilo u četvrtak (7. rujna). Međutim, nije progovorio. Sutkinja Charlaine Olmedo mu se obratila dok je donosila presudu.

“Gospodine Masterson, vi niste žrtva ovdje”, rekla je. “Vaši postupci prije 20 godina oduzeli su drugoj osobi glas i izbor. Vaši postupci prije 20 godina bili su kriminalni, i zbog toga ste ovdje.”

Dobio je podršku supruge Bijou Phillips, sestre Alanne Masterson i braće Willa i Jordana Mastersona, koji su svi bili u sudnici u to vrijeme.

PROČITAJTE: Supruga Dannyja Mastersona podnijela zahtjev za razvod

Kasnije je njegova supruga podnijela zahtjev za razvod i on joj je dao puno skrbništvo nad njihovom kćerkom.

Jamie Foxx

Google glumci najtraženija pretraživanja

Jamie Foxx vjerojatno se nalazi na ovom popisu zbog hitne medicinske situacije kroz koju je prošao.

U travnju je izviješteno da je Jamie hospitaliziran zbog nepoznate bolesti. Nakon nekoliko tjedana pušten je iz bolnice. Nedavno je podijelio video snimku na društvenim mrežama u kojoj je raspravljao o situaciji i demantirao neke glasine koje su kružile o njegovom zdravlju.

Nedavno je održao svoj prvi javni nastup i govor, koji možete pogledati u nastavku.

Jeremy Renner

Google glumci najtraženija pretraživanja

Dana 1. siječnja 2023. Jeremy Renner je sudjelovao u nesreći s ralicom za snijeg, pri čemu je pretrpio ozbiljne ozljede. Njegovo mjesto na ovoj listi vjerojatno odražava tešku situaciju u kojoj se nalazio i njegov čudesni oporavak.

 

druge vijesti