HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Russell Brand bio je na ispitivanju u policiji zbog optužbi za seksualni napad još 2014. godine, kada je maserka tvrdila da ju je dodirivao i da se osjećala “kao prostitutka”, prema novom izvještaju.

Russell Brand

Osuđeni britanski komičar, koji je trenutačno pod istragom zbog navodnog silovanja četiri žene, prvi put je došao u kontakt s policijom prije devet godina kada je engleska maserka izjavila da ju je napao u svojoj vili u Oxfordshireu, izvještava The Sun on Sunday.

Russell Brand suočen s novim optužbama

Maserka, koja nije javno identificirana, tvrdila je da je bila unajmljena da Russellu Brandu pruži masažu za rođendan, čija je vrijednost prelazila 600 dolara, 7. lipnja 2014. godine.

Kada ga je odvela do stola za masažu u kupaonskom apartmanu, maserka je tvrdila da ju je komičar počeo dodirivati ​​na način koji je bio seksualan tijekom 40 minuta prije nego što je izbačen iz vile. Rekla je da se osjećala “kao prostitutka”, primajući novac za masažu iako mu je nikada nije pružila, izvijestio je The Sun.

Russell Brand

Potresena žena tvrdila je da je nazvala policiju Thames Valley, koja je zatim ispitivala Branda zbog optužbi, koje je on porekao, opisujući susret kao “prijateljski, ali neugodan”.

Russell Brand je također tvrdio da CCTV snimke iz objekta potvrđuju njegovu verziju priče, da nije izbačen iz vile, rekao je The Sun. Sljedećeg mjeseca, policija Thames Valley obavijestila je maserku i Russella Branda da neće nastaviti istraživati slučaj, prenosi The Sun.

Ogorčena odlukom policije, maserka je zatražila da se slučaj pregleda Neovisni ured za pritužbe na postupanje policije.

Već je optužen za seksualno napastovanje

Ovo su najnovije optužbe protiv Russella Branda, koji je optužen za seksualno napastovanje četiri žene, uključujući tadašnju 16-godišnju djevojku koju je nazvao “djetetom”.

Otkako su optužbe izašle na vidjelo, druga žena se obratila Scotland Yardu tvrdeći da ju je Russell Brand seksualno napao u središnjem dijelu Sohoa u Londonu 2003. godine.

PROČITAJTE: Kevin Spacey oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje

Komičara trenutno istražuju službenici britanske operacije Hydrant, odreda za seksualne zločine koji je osnovan nakon što je pokojna BBC zvijezda Jimmy Savile zlostavljao stotine djece i odraslih osoba. BBC, gdje je Russell Brand radio kao radijski voditelj tijekom prvih navodnih napada, izjavio je da je pokrenuo vlastitu internu istragu o optužbama. Produkcijska tvrtka Banijay UK također je pokrenula svoju istragu.

Russell Brand je više puta negirao optužbe, tvrdeći da su svi njegovi seksualni odnosi sa ženama koje ga optužuju bili “uvijek s njihovim pristankom”.