HELLO
Stipe Vukšić

Film Jennifer Lopez This Is Me… Now: A Love Story pun je zvijezda. Među njima su Post Malone, Keke Palmer, Trevor Noah, Jane Fonda, Sofia Vergara, Neil deGrasse Tyson, Ben Affleck i mnogi drugi. Ipak, popis je originalno trebao biti još i veći.

U The Greatest Love Story Never Told, dokumentarcu o snimanju filma koji se emitira na Amazon Prime Videu, obožavatelji mogu saznati koja su druga imena bila razmatrana, piše Entertainment Weekly.

Film Jennifer Lopez trebao je imati još više poznatih lica

Taylor Swift, Ariana Grande, Lizzo, Jason Momoa, Jennifer Coolidge i Snoop Dogg bili su među slavnim osobama koje su ili odbile sudjelovati ili su bile nedostupne. Vanessa Hudgens također je bila predložena da glumi jednu od Jenniferinih prijateljica u filmu, a Khloe Kardashian je trebala imati epizodnu ulogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ušli su direktor kastinga i drugi producenti i pitali su se: ‘Što je s ovom osobom? Ova osoba nije dostupna.’ I počeli su govoriti o svim tim ljudima,” objasnila je J.Lo za EW.

Film Jennifer Lopez izašao je istovremeno s njezinim zadnjim albumom

Ako me vidite da sjedim ondje, to nije ono što želim. Ono što želim su ljudi koji predstavljaju određenu stvar, koji mogu razumjeti što pokušavam učiniti. I to je ono što je trebalo, jer su mi trebali vjerovati, na kraju dana. Mislim da je to bio veliki korak za neke od njih.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Film je režirao Dave Myers, a izašao je istovremeno s Jenniferinim devetim studijskim albumom This Is Me… Now.

Distributer Amazon film opisuje kao “filmsku odiseju vođenu naracijom, prožetu mitološkim pričama i osobnim iscjeljenjem“.