HELLO
Stipe Vukšić

Emotivni Bradley Cooper otvorio je svoje srce u novome intervjuu. Bradley je režirao, napisao, producirao i odglumio glavnu ulogu u biografskome filmu Maestro o skladatelju Leonardu Bernsteinu, za što je nominiran za tri Oscara na ovogodišnjoj ceremoniji (za glavnog glumca, film i originalni scenarij), a u zadnje je vrijeme stalni gost raznih podcasta i emisija kako bi promovirao svoj zadnji projekt. Tako se 49-godišnji glumac i redatelj našao i u podcastu kolege Daxa Sheparda Armchair Expert.

Emotivni Bradley Cooper u podcastu kolege glumca bez zadrške je govorio o tome da plače

Tijekom razgovora otkrio je da postoji netko tko ga je u posljednjih godinu dana prilično mnogo puta vidio da plače. Bradley je također objasnio kako podnosi emotivne trenutke. Bradley je rekao da ga je jedna osoba posebno vidjela kad je najemotivniji.

emotivni bradley cooper

Cooper se jako posvetio filmu Maestro, u kojem glumi glavnu ulogu i režirao ga je.FOTO: Profimedia

Ta me osoba vidjela kako plačem – ne pretjerujem – vjerojatno 150 puta u prošloj godini”, razmišljao je Bradley, a prenosi People.

Iako je dosta plakao, Bradley je rekao da se sada osjeća “mirnije” nego prije. Nakon što je radio na sebi, išao na terapiju i istraživao meditaciju, rekao je da plače “mnogo drugačije“.

Emotivni Bradley Cooper nije otkrio tko ga gleda dok plače, ali fanovi pretpostavljaju da je riječ o poznatoj manekenki

Rekao je da je nekada bio “najružniji plačljivac”, dodavši: “Nikada nisam bio onaj koji samo plače. Mislio sam, jesi li siguran da želiš da plačem u ovoj sceni? Bit će vrlo neugodno.”

PROČITAJTE: Gigi Hadid i Bradley Cooper potvrdili svoju vezu izmjenjivanjem nježnosti

Kako mu je sada drugačije? “Samo sam opušteniji“, rekao je. “Prepoznao sam to prije nekoliko mjeseci. Mislio sam, suze teku. Ne djelujem više kao da imam napadaj.”

bradley cooper

Čini se da su Bradley i Gigi Hadid u vezi, iako to još nisu potvrdili.FOTO: Profimedia

Iako nije imenovao osobu koja ga je vidjela kako plače, većina fanova misli da je riječ o Gigi Hadid (28). Bradleyja i slavnu manekenku već se neko vrijeme spominje kao novi zvjezdani par u Hollywoodu, a u listopadu su prvi put viđeni zajedno na večeri.

Krajem prošloga mjeseca, uslikani su kako se drže za ruke na ulicama Londona, čime je njihova veza gotovo pa i potvrđena.