HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jeste li znali da se popularna Dalmatinka Domenica ovih dana nalazi u Londonu? Pjevačica Domenica u Londonu uživa u nevjerojatnoj gastro ponudi i obilasku lokacija koje bi preporučio svaki domaćin, a pritom izgleda nevjerojatno dobro.

Pjevačica, kojoj su ovih dana najdraži outfiti u bijeloj boji, za putovanje u London spakirala je prave proljetne komade u kojima u svakom trenutku izgleda glamurozno i ženstveno, a kojima, sigurni smo, itekako privlači zadivljene poglede.

Domenica London putovanja hello magazine croatia hrvatska Domenica u Londonu

Pogledajte što je sve Domenica posjetila i odjenula u najnovijem posjetu Velikoj Britaniji.

Domenica u Londonu posjetila najstariju knjižaru

Obožavatelji dobre knjige ne mogu otići iz Londona bez posjeta kultnoj knjižari Hatchards. Riječ je o najstarijoj knjižnici u Londonu na čak pet katova, koja je prepoznatljiva po starinskom stubištu od tamnog drva. Knjižara smještena na adresi 187 Piccadilly postoji od 1797. godine i oduvijek je omiljena lokacija turista koji vole čitati. Nedavno je postala veliki hit i među pripadnicima generacije Z, zahvaljujući TikToku i seriji Shadowhunters snimljenoj prema noveli The Mortal Instruments.

Domenica London putovanja hello magazine croatia hrvatska Domenica u Londonu

Naime, TikTokeri koji posjećuju London već godinama hrle u kultni Hatchards kako bi kupili knjigu A Tale Of Two Cities Charlesa Dickensa i tako rekreirali scenu u kojoj je Will kupio knjigu za Tessu.

PROČITAJTE: Kava u Buckinghamskoj palači? Evo kako izgleda to iskustvo i koja mu je cijena

Domenica u Londonu posjetila je i popularni restoran Circulo u kojem je uživala u nevjerojatnoj atmosferi i tjestenini sa sirom koja se radi u samom kolutu sira, a popila je i piće u sklopu sajma Mercato Mayfair u crkvi Sv. Marka.

Domenica London putovanja hello magazine croatia hrvatska Domenica u Londonu Domenica London putovanja hello magazine croatia hrvatska Domenica u Londonu

Domenica u Londonu blista u bijelim outfitima

Zgodna pjevačica u London je ponijela uglavnom bijele kombinacije koje joj odlično stoje.

Za večeru na prestižnoj lokaciji odjenula je atraktivan top na jedno rame i crne hlače, a za lutanje jednim od najljepših gradova na svijetu komplet minice i blejzera u hit boji maslaca, u spoju s bijelom majicom i visokim tenisicama.

Domenica London putovanja hello magazine croatia hrvatska Domenica u Londonu

druge vijesti