HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Prošle godine jedna od najvećih celebrity priča bila je ona o razvodu slavnoga Kevina Costnera. Glumac se razveo od druge supruge Christine Baumgartner nakon gotovo 20 godina braka, a u tom su braku dobili troje djece. Kevin Costner od ranije ima još četvero djece, a u ovom vam članku donosimo sve o njima.

Djeca Kevina Costnera starosti su od 39 do 13 godina

Moraš se spustiti na zemlju i igrati s njima,” rekao je glumac u intervjuu People u studenom 2022. o svojim iskustvima s odgojem djece. “I naučiti ih da budu neovisni – a tužno je to što jednog dana to i postanu. Ja sam kao svaki drugi roditelj: pokušavam to shvatiti.”

Glumac iz “Yellowstonea” ima po troje djece s bivšim suprugama Cindy Silvom i Christine Baumgartner te sina iz veze s Bridget Rooney.

Ja sam hranitelj,” rekao je. “Ja sam otac i ja sam muž, ali svijet se ne vrti oko mene. Kad ne snimam film, živim na cesti sa ženom, razvozim djecu ili ih čekam da se vrate sa zabave. Samo vrtim palčeve. Ljudi imaju krivu predodžbu o tome kako funkcionira moj život.”

Ovo su Kevinova djeca:

Djeca Kevina Costnera iz prvoga braka također se bave umjetnošću

Sa Cindy Silvom, u koju se zaljubio dok su zajedno išli na koledž, Kevin ima kćeri Annie i Lily te sina Joea. Annie danas ima 39 godina, Lily 37, a Joe 36.

Annie radi u filmskoj industriji, a tijekom godina je bila glumica, redateljica i producentica. Glumila je u filmu “The Baby-Sitters Club“ iz 1995. te se pojavila u nekoliko očevih filmova, uključujući “Dances With the Wolves“ za koji je on dobio Oscara. Od 2014. ima svoju produkcijsku tvrtku.

kevin costner

Costner s najstarijim kćerima, Annie (lijevo) i Lily (desno).FOTO: Profimedia

Prema očevim riječima, Lily je talentirana za pisanje pjesama i pjevanje, a otac i kći 2020. su čak i snimili pjesmu zajedno, koja je objavljena na albumu “Tales of Yellowstone“.

Joe Costner također je glazbeno talentiran, a vlasnik je studija za snimanje.

Nekoliko godina nakon razvoda od Cindy, Kevin je dobio sina Liama s Bridget Rooney, unukom Arta Rooneyja, poduzetnika koji je 1933. osnovao jedan od najpoznatijih klubova američkoga nogometa, Pittsburgh Steelerse. O Liamu i njegovom životu u javnosti se malo zna.

Djeca Kevina Costnera iz drugoga braka još su tinejdžeri

Godinama nakon razvoda od prve supruge, Costner je 2004. oženio Christine Baumgartner, a njihovo prvo dijete danas je 16-godišnji Cayden. U jednome intervjuu Kevin je naglasio da je Cayden odličan stariji brat svojemu bratu i sestri. Njegov brat Hayes, koji je mlađi oko godinu i pol i sada ima 15, prema očevim riječima uživa u sportu za koji je talentiran, a najmlađe dijete Kevina Costnera je kći Grace.

kevin costner

Costner 2015. s djecom iz drugoga braka.FOTO: Profimedia

Grace ima 13 godina, a prošle se godine našla u medijima nakon što je poznati tata s njom otišao na koncert Taylor Swift, na kojemu se toliko zabavio da je na Instagramu utvrdio da je i on postao Swiftie.

druge vijesti