HELLO
Domagoj Kukec

Courteney Cox rekla je da ubrizgavanje filera u lice smatra svojom “najvećom kozmetičkom pogreškom” u novom intervjuu za Woman magazin.

“U ovoj industriji postoji veliki pritisak da ostanete mladi i kad jednom počnete, to postane neka vrsta domino efekta i stalno nastavljate s time”, rekla je 59-godišnja zvijezda “Prijatelja”.

Courteney Cox

Courteney Cox progovorila o filerima

“Za ostatak svijeta vaše lice očigledno prolazi kroz promjene, ali vi sami to ne primjećujete”, zaključila je Courteney Cox. “To je bilo potpuno gubljenje vremena i žao mi je što sam popustila pritisku da to napravim.”

Courteney Cox

Nije prvi put da je glumica govorila o žaljenju zbog upotrebe injekcija. U ožujku se pojavila u epizodi podcasta “Gloss Angeles” i razgovarala s voditeljicama Kirbie Johnson i Sarah Tan Christensen, dijeleći slična razmišljanja o “domino efektu” filera.

“Ne shvaćate da izgledate malo čudno, pa onda radite još, jer vama izgleda normalno”, rekla je tada. “Hvala Bogu, oni se mogu ukloniti”, dodala je. “Napravila sam puno pogrešaka i sada sam, srećom, uspjela poništiti većinu toga.”

Već je ranije rekla da žali zbog tretmana pomlađivanja

I u intervjuu za Sunday Times Style magazin iz 2022. godine priznala je da je “godinama pokušavala održati mladolikost”, dodavši: “Nisam shvaćala da zapravo izgledam čudno s injekcijama i radim stvari licu koje sada ne bih radila.”

PROČITAJTE: Kristin Davis otkrila kako je napokon pronašla sreću u vlastitoj koži

Courteney Cox nije jedina zvijezda koja je odustala od injekcija za pomlađivanje; Drew Barrymore, Jennifer Lopez i čak kolegica iz “Prijatelja” Jennifer Aniston također su govorile o svojoj odluci da se ne podvrgnu igli.