HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nataša Janjić, poput mnogih stanovnika Zagreba, s obitelji se zaputila na izlet u prirodu preko vikenda no cijena žičare za Sljeme ju je itekako iznenadila. Naime, ukoliko niste znali karte za građane Zagreba nešto su povoljnije kad je odlazak na Sljeme u pitanju, a Nataša Janjić i njezin suprug Nenad Medančić nespretnim spletom okolnosti platili su karte za one koji ne žive u glavnom gradu Lijepe naše.

Poznata glumica nije uspjela sakriti svoje negodovanje vezano za tu situaciju na Instagramu.

Nataša Janjić cijena karte za žičaru

Cijena žičare za Sljeme iznenadila glumicu

Nataša Janjić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz žičare, na kojoj je ona u prvom planu. Za vikend izlet u prirodu Nataša je odjenula žarko ružičastu majicu i crnu jaknu, a kombinaciju je upotpunila zlatnim naušnicama i velikim sunčanim naočalama. U pozadini fotografije možemo vidjeti njezinu kćerkicu, odjevenu u preslatku haljinu s temom mnogim djevojčicama omiljene Disneyeve bajke “Snježno kraljevstvo”, koju je upotpunila ružičastom jaknicom i ružičastim tenisicama.

PROČITAJTE: Tri razloga zašto će boravak u prirodi poboljšati vaš život

Markantni suprug poznate glumice, liječnik Nenad Medančić za obiteljski izlazak odabrao je crne traperice, plavu traper košulju i visoke Nike tenisice u modelu Dunk.

Veseli izlet stigao je uz iznenađenje kad je glumica vidjela cijene žičare za Sljeme na računu.

“Platili smo karte za žičaru po cijeni onih koji nisu stanovnici Zagreba i još jednom osvojili Sljeme. Greškom naravno, ali mi i skupo volimo preplatiti”, napisala je na svom Instagram profilu.

Nakon zabavnog ljeta, poznati par se vratio u rutinu

Poznatu hrvatsku glumicu i ortopeda Nenada “spojili su” Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić koji su smatrali da su njihovi prijatelji stvoreni jedno za drugo, a za njihovu se vezu doznalo tek nakon što je 2018. godine u javnost iscurila vijest da je Nataša trudna.

Par se vjenčao u potpunoj tajnosti na vjenčanju na kojem je Nataša nosila svjetlucavu vjenčanicu, sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019. godine, a malena Kaja stigla je na svijet u srpnju 2020.

Tek 2011. godine, Nataša Janjić je u jednoj svojoj objavi otkrila kada su se i gdje vjenčali.

“Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog ‘zla’… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu! Preživjeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vježbamo to i dalje svakim danom! Jedno je sigurno- ono dobro toliko je NAJBOLJE da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti”, napisala je glumica tada uz fotografiju na kojoj nježno naslanja glavu na rame svog supruga. 

druge vijesti