HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska glumica Nataša Janjić i njezin suprug Nenad Medančić, liječnik specijalist ortopedije i traumatologije, ljeto su posvetili uživanju.

Atraktivan par s djecom je posjetio brojne hrvatske otoke te proveo brojne sate na najljepšim domaćim plažama, na brodu i u druženju s brojnim prijateljima.

Uz omiljeni Brač, koji Nataša Janjić obožava, na popisu ovoljetnih destinacija bračnog para našli su se Hvar i Vis, a u “kratkom bijegu” s Brača na Vis, Nenad je svoju dragu vozio na motoru.

Nataša Janjić i suprug Nenad na Visu su se družili s poznatim prijateljima

“Pobjegli smo s Brača na Vis i doživjeli čaroliju u samo dan i pol. Posjetili prijatelje, jeli kao kraljevi, smijali se do suza, upili svu ljepotu i dobrotu i vratili se u mir. Osjećaj je kao da smo bili 5 dana. Ovo je djelić današnje avanture sa skuterima (koje ne volim btw), a koji su mi baš bili jedno osvježenje u doživljaju otoka i Komiže koju smo posjetili. Koliko je lijepa ta naša obala, koliko smo bogati što ovo možemo uživati i zvati svojim?!”, napisala je početkom kolovoza Nataša uz video objavu iz male avanture u koju se otisnula s Nenadom.

 

Ovih dana voditeljica je objavila i foto album na Instagramu koji je nazvala “Kolovožnjica”, a iz kojeg još jednom možemo vidjeti kako je izgledalo druženje Nataše Janjić, Nenada Medakovića, Slavka Sobina i Luke Nižetića na Visu.

Nataša Janjić i suprug

Naime, na Visu Luka Nižetić ima svoj poznati restoran Fabrika, a poznati glumac Slavko Sobin također odmara u tom malom raju na hrvatskoj obali.

Na fotografiji koju možemo vidjeti na Natašinom profilu društvo poznatih lica iz hrvatskog javnog života veselo pozira i uživa u vrućem danu na Jadranu.

Nataša Janjić i suprug

Nataša Janjić i suprug Nenad srodne su duše

Poznatu hrvatsku glumicu i ortopeda Nenada “spojili su” Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić koji su smatrali da su njihovi prijatelji stvoreni jedno za drugo, a za njihovu se vezu doznalo tek nakon što je 2018. godine u javnost iscurila vijest da je Nataša trudna.

Par se vjenčao u potpunoj tajnosti na vjenčanju na kojem je Nataša nosila svjetlucavu vjenčanicu, sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019. godine, a malena Kaja stigla je na svijet u srpnju 2020.

Za poznati par, koji je u skladnoj vezi od samog početka, nikad se nisu vezali skandali.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.