HELLO
Stipe Vukšić

Manekenka Chrissy Teigen (38) sa suprugom Johnom Legendom prisustvovala je na tradicionalnoj zabavi koju nakon dodjele Oscara organiziraju Jay Z i Beyonce. Chrissy je na Instagramu pokazala da je za taj događaj odjenula prozirnu haljinu bez naramenica koja se sastojala od korzeta i suknje s cvjetnim uzorkom.

Chrissy Teigen uvijek je iskreno priznavala svoje estetske korekcije

Svi su se posebno zagledali u njezino poprsje. Naime ranije ove godine manekenka je u emisiji Watch What Happens Live with Andy Cohen otkrila da je tri puta operirala grudi. “Ne volim ih“, objasnila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy je uvijek bila iskrena kada su u pitanju estetske operacije. Otkrila je da je uklanjala masnoću, presađivala dlake te je bila na liposukciji pazuha. “Isisali su mi pazuh. To je bila jedna od najboljih odluka“, rekla je. Zbog tog tretmana, kaže, ne žali jer se nakon njega osjeća bolje i samopouzdanije u haljinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Bila je to najgluplja, najgluplja stvar koju sam ikada napravila. Najgluplja, ali sviđa mi se“, zaključila je.

Chrissy Teigen na Instagramu je iskreno skrenula pažnju na to da je operirala grudi

Svoju je iskrenost nastavila i kad je riječ o novim fotografijama. Kada ti blic osvijetli ožiljke od podizanja grudi“, napisala je ispod fotografije sa zabave. U komentarima je dodala: “Znam da svi zumirate, osjetim to.”

Mnogi obožavatelji požurili su je pohvaliti jer se iskreno pozabavila ožiljcima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Volimo te, iskrena kraljice! Predivna si“, napisala je jedna obožavateljica. „Nikad neću prestati voljeti ovu ženu. Tako je iskrena. Toliko je cijenim i poštujem“, dodala je druga.

Njezina prijateljica glumica Robinne Lee napisala joj je u komentaru: „Bože, volim te. Nikad se nemoj promijeniti. Stvarno“, a pohvalila ju je i slavna Katy Perry.

Naravno, fotke su privukle i kritičare, koji su je optužili da za mršavljenje koristi Ozempic koji mnogi ljudi trebaju kako bi preživjeli te da je haljina koju je odjenula vulgarna i neprikladna za majku. Te je komentare izignorirala.

druge vijesti