HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Chris Hemsworth i njegova supruga Elsa Pataky rijetko se pojavljuju u javnosti sa svojom djecom, a iznimku su napravili na crvenome tepihu australske premijere njegovog novog filma “Furiosa: A Mad Max Saga”, u kojemu glumi uz Anyu Taylor-Joy.

Chris i Elsa pojavili su se sa svojim 10-godišnjim sinovima blizancima, Sashom i Tristanom.

Zvijezda “Thora” došla je u kariranom sivom odijelu i crnoj košulji, a njegova je supruga oduševila u dugoj crnoj čipkastoj haljini. Dječaci su obukli identična crna odijela i tenisice.

Chris Hemsworth i supruga zaljubljeni su već godinama

Australska filmska zvijezda i španjolska manekenka i glumica vjenčali su se u prosincu 2010. na ceremoniji na jednom malom indonezijskom otoku. Tijekom intervjua za Elle, Hemsworth je rekao da je čim su se upoznali znao da je Elsata“.

Od prvog puta kad smo se sreli, jednostavno je sve imalo smisla” rekao je u studenom 2015.

Ona je zabavna. Društvena je, ima smisla za humor i strastven stav prema životu, zato je lijepo s njome ići u korak.”

Chris Hemsworth i supruga imaju kćer i sinove blizance

Dugogodišnji par je u svibnju 2012. dobio kćer Indiju, koja će uskoro napuniti 12 godina, a postali su roditelji troje djece kada su u ožujku 2014. dobili Sashu i Tristana.

Prošlog srpnja Hemsworth je otkrio zašto ne želi da njegova kći nastavi glumačku karijeru nakon što je debitirala kao kći negativca Gorra u filmu “Thor: Love & Thunder” iz 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

Želim da ima djetinjstvo i mislim da i ona to želi”, rekao je tada za ET Online.

Rekao sam joj, ‘Ima dovoljno vremena, dušo. Idi u školu, jaši konja, zabavljaj se, budi dijete.’ Jer kad vlak jednom krene, prilično je teško sići s njega i propustiš puno stvari.”

Međutim, Marvelova zvijezda rekla je da će rado podržati Indiju u tome da postane glumica kad bude starija, ako joj to bude želja.

druge vijesti