HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jared Leto poznat je – ili zloglasan, ovisno o tome koga pitate – zbog svoje posvećenosti tzv. „metodi“ glume. Na primjer, kada je glumio Jokera u filmu Suicide Squad iz 2016., navodno se toliko uživio u svoj uvrnuti lik da je svojim kolegama slao jezive darove, uključujući živog štakora, mrtvu svinju i korištene kondome. (Kasnije je rekao da su izvještaji prenapuhani)

Jared se u intervjuu za I-D rekao da je tako “duboko zaronio” u svoj lik u filmu House of Gucci da je „šmrkao arrabbiata umak” i pojeo toliko hrane začinjene maslinovim uljem da mu je „krv postala maslinovo ulje“.

Cameron Diaz i Jared Leto bili su u vezi četiri godine

Jaredova posvećenost glumi dovela je i do raspada jedne njegove poznate veze – one s Cameron Diaz. Leto Diaz započeli su vezu 1999., a vezu su držali uglavnom u tajnosti. Godine 2002. The Telegraph ih je nazvao “najfotogeničnijim, ali najmanje fotografiranim parovima Hollywooda“. Kada je novinar tijekom intervjua upitao Jareda o njegovom odnosu s Cameron, rekao je da je to nešto o čemu “radije ne bi govorio“.

U intervjuu za The Mirror iz 2002., Diaz nije htjela reći mnogo o Letu osim “on je tako fin“. Novinar je napisao da je šutjela iz “straha da bi mogla ugroziti vezu“.

Zašto je njihova veza na kraju pukla? Letove pripreme za Requiem for a Dream navodno su bile prvi problem. Jared Leto je bio jedna od zvijezda mračne drame Darrena Aronofskog o ovisnosti, Requiem for a Dream, i očito se jako potrudio pripremiti za film iz 2000. godine. U knjizi o snimanju filma objavljenoj prije nekoliko godina, glumac je rekao da je proveo mnogo vremena s ovisnicima u New Yorku i da je i sam živio kao “praktički beskućnik” prije snimanja.

jared leto

Jared Leto glumio je 2000. glavnu ulogu u Requiem for a Dream.FOTO: Profimedia

Tada su postojali izvori koji su tvrdili da je Letova metoda glumegotovo uništila” njegovu vezu s Cameron Diaz. Prema izvoru, Jared Leto se tijekom priprema i snimanja odlučio na celibat. Također je  obrijao glavu i znatno smršavio.

Izvor je tvrdio da je “kap koja je prelila čašu” za Cameron Diaz bila kada se Jared preselio u samostan u Portugalu kako bi se vratio sebi nakon završetka snimanja – i nije je obavijestio.

Cameron Diaz i Jared Leto prekinuli su zbog toga što on nju nije dovoljno podržavao u karijeri

Ako je Letovo ponašanje i bilo problem za Cameron, očito nije bilo dovoljno da označi kraj njihove veze. Nastavili su izlaziti još nekoliko godina, a čak su se pojavile i glasine da će se vjenčati, jer je ona uočena kako nosi prsten vrijedan 15 000 dolara na dodjeli Zlatnih globusa 2003. godine. Međutim, svadbena zvona nisu zazvonila – umjesto toga prekinuli su pred kraj godine.

Prema US Weeklyju njihove karijere bile su glavno pitanje. U to vrijeme Diaz je snimala Charliejeve anđele 2, a izvor sa seta rekao je da Leto nikada nije došao k njoj.

jared leto

Za ulogu u filmu Jared se ekstremno pripremao.FOTO: Profimedia

Nije bio baš dobar prema njoj. Radili su vrlo malo stvari zajedno“, rekao je izvor. “U posljednje vrijeme činilo se da žive odvojene društvene živote.”

Cameron Diaz se 2015. udala za Benjija Maddena, glavnog gitarista benda Good Charlotte, s kojim je dobila dvoje djece. Jared Leto nikada nije bio u braku, ali je od 2015. do 2022. bio u sedmogodišnjoj vezi s Victorijinom anđelicom Valery Kaufman.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024