HELLO
Domagoj Kukec

Jared Leto bio je na 30 sekundi od ozbiljne opasnosti dok se pokušavao penjati po zidu svog hotela u Berlinu – bez zaštitnog remena. Iz razloga koji su poznati samo ovom dobitniku Oscara i glazbeniku, hrabro se pokušao penjati uz vanjski zid hotela de Rome s pet zvjezdica noseći upečatljive papuče s motivom lubanja.

Jared Leto

Riskirajući pad na betonsku stazu ispred hotela, 51-godišnji Jared Leto uspio se popeti iznad prozora prvog kata hotela iz 19. stoljeća noseći nekonvencionalnu obuću prije nego što se spustio na berlinski trg Bebelplatz.

Prolaznici nisu mogli vjerovati: Jared Leto u opasnosti na zidu hotela

Ekscentrični pjevač benda 30 Seconds to Mars ponovio je sličan trik ispred istog hotela u lipnju, kada je okupio gomilu dok se uspinjao na jedan od ogromnih kamenih prozorskih okvira.

Jared Leto

Danima kasnije, Leto je ponovio rizično penjanje tijekom posjeta Parizu, gdje su ga vidjeli kako se penje po betonskom zidu zgrade u francuskoj prijestolnici. Pjevač je privukao nešto veći broj promatrača u svojim najnovijim pokušajima, ali ostaje nejasno zašto se odlučio potencijalno ozbiljno ozlijediti.

Pretpostavlja se da je ovaj trik dio priprema za njegovu novu ulogu u filmu ili glazbenom spotu, s obzirom na to da je tijekom svog prvog pokušaja razgovarao s nekoliko ljudi ispred hotela. Blizu njega bili su stalak i stolica, dok je jedna osoba držala veliku reflektirajuću foliju za dodatno osvjetljenje, što sugerira da je produkcijski tim bio prisutan kako bi snimao njegove podvige.

Jared Leto

Prema TMZ-u, tijekom njegovog prvog pokušaja u Berlinu pridružila mu se internetska ličnost Younes Zarou, poznat po svojim iluzionističkim TikTok videima.

Jared Leto voli adrenalin

Jared Leto je poznat po svojoj ljubavi prema penjanju i jednom je otkrio da je gotovo pao sa stijene visoke 600 metara dok se penjao na planini Red Rock u Nevadi, kad mu je zaštitna užad počela popuštati.

Jared Leto

Godine 2020., glumac je opisao kako je pretrpio težak pad dok se penjao po litici s profesionalnim penjačem Alexom Honnoldom. “Da ne zvuči dramatično, ali to je dan kad sam skoro umro. Doživio sam priličan pad penjući se s @alexhonnold na Red Rocku”, napisao je u opisu dvije fotografije i kratkog videa s mjesta događaja.

PROČITAJTE: Nakon pet godina izašao je novi album Jareda Leta i benda Thirty Seconds to Mars

“Pogledao sam prema gore i u roku od nekoliko sekundi stijena je počela rezati užad dok sam visio oko 600 metara u zraku. Pogledao sam prema dolje. Bilo je to čudno iskustvo – manje straha, više činjenično, i pomalo melankolično”, rekao je. “Adrenalin je došao nakon što sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i preživjeli još jedan dan.”

Jared Leto je dodao: “Bilo je zapravo prilično zabavno. Nastavili smo se penjati do kasno u noć.” Uspio se popeti na sigurno i pokazati koliko je bio blizu pada i ozbiljne ozljede.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024