HELLO
Domagoj Kukec

Sada su se Britney Spears i Selena Gomez našle u drami.

Britney Spears ponovno piše glazbu nakon objavljivanja svojih iskrenih memoara “The Woman in Me”.

“Napisala sam novu pjesmu!!!” pjevačica je nedavno podijelila na Instagramu uz sliku iz svog glazbenog videa “Overprotected” iz 2001. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Iako nije otkrila previše detalja, pop zvijezda je sugerirala da se nova pjesma zoveHate You to Like Me. Pjevačica u pjesmi pojašnjava da nema problema sa kim, dodajući da se “samo ponaša kao narcis.”

Međutim, obožavatelji su brzo primijetili sličnost između naslova navodne pjesme i hita Selene Gomez Lose You to Love Me.

Britney Spears i Selena Gomez u sukobu?

“Zar se ponovno sprda sa Selenom?” napisao je jedan korisnik na Twitteru. “Britney Spears ne može uživati u svojoj knjizi i svim pohvalama koje dobiva… Morala je naći način da uvrijedi Selenu na neki način”, napisala je druga osoba.

Britney Spears, koja ima 41 godinu, već je bila optužena za sprdanje sa Selenom, koja ima 31 godinu, u listopadu 2022. godine zbog govora iz 2016. u kojem je mladim djevojkama rekla da “ne želi vidjeti njihova tijela” na Instagramu.

Britney, navodno se referirajući na Glazbeni video “Ice Cream” Selene Gomez s Blackpink iz 2020. godine, napisala je tada: “Kažu ‘Ovo nije nešto što bih ja napravila’, ali te žene su upravo one koje dobivaju četiri milijuna dolara za videozapise o lizanju sladoleda!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Britney Spears je nastavila, “Kad vidim nekoga s videozapisom velikog proračuna kako liže sladoled, a istodobno osuđuje druge žene zbog izlaganja svojih tijela, željela bih im reći da ne budu licemjeri dok ližu svoje sladolede sanjajući o ogromnim proračunima…”

Međutim, mama dvoje djece brzo je podijelila drugi post, objašnjavajući da njezin izljev bijesa “nije imao nikakve veze s bilo kim određenim.”

Unatoč prethodnim spekulacijama o svađi sa Selenom – koja je prisustvovala vjenčanju Britney Spears 2022. sa Samom Asgharijem – drugi nisu vjerovali u slučajnost između njihovih naslova pjesama. “Samo zato što je Britney Spears objavila tekst koji podsjeća na Selenu Gomez ne znači da je to za nju neka vrsta provokacije”, napisao je jedan korisnik.

Memoari Britney Spears pravi su hit

Najava nove glazbe princeze popa dolazi nekoliko dana nakon uspješnog objavljivanja knjige.

U knjizi s mnogo detalja koja je dospjela na prvo mjesto na Amazonovoj listi najprodavanijih knjiga, Britney Spears pruža sočan uvid u svoje bivše veze s bivšim partnerima – Justinom Timberlakeom i Kevinom Federlineom. Glazbena zvijezda također objašnjava zašto je “igrala po pravilima” tijekom vrlo kontroverznog skrbništva.

PROČITAJTE: Memoari Britney Spears otkrivaju sav prljavi veš – Slavna pjevačica osvetila se Justinu Timberlakeu! Što je za nju bila prijelomna točka i zašto je bila u komi?

“Napravila sam to zbog svoje djece”, napisala je pjevačica, koja je privremeno izgubila skrbništvo nad svoja dva sina i Federlineom 2008. godine. “Zato što sam igrala po pravilima, ponovno sam se ujedinila sa svojim dječacima.”

Skrbništvo je ukinuo sudac u Los Angelesu u studenom 2021. godine.