HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Obitelj Osbourne u svome podcastu The Osbournes Podcast često pretresa obiteljske teme pred javnošću, a tako je bilo i u nedavnoj epizodi. Kelly Osbourne tako je optužila svoga brata Jacka Osbournea za iskustvo bliske smrti – ili barem traumu!

Upucao si me…i skoro sam umrla“, rekla je Kelly (39), Jacku (38) u epizodi od 23. travnja koju su brat i sestra snimili sa svojim roditeljima, Sharon i Ozzyjem Osbourneom.

Brat Kelly Osbourne upucao ju je tijekom igre

Sharon (71), je brzo pojasnila da je oružje koje je Jack koristio bila zračna puška, no to je iskustvo i dalje bilo bolno za Kelly, koja se prisjetila da je pogođena u nogu. Pjevačica pjesme “Shut Up” rekla je: “Mama, prošlo mi je ravno kroz nogu i izašlo s druge strane.”

Jack se složio da bi kuglice u zračnoj pušci mogle biti opasne, rekavši članovima svoje obitelji: “Možeš nekoga ubiti i takvom puškom.“

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Njezin otac Ozzy (75) tada je upitao boli li je, a Kelly je odgovorila: “Tata, osjećala sam se kao da mi je netko jako brzo gurnuo vrući žarač u nogu jer me malo opeklo.”

Kelly je otkrila da najbolniji aspekt te muke nije bio pucanj, već ono što su medicinski stručnjaci u engleskoj bolnici morali učiniti da očiste ranu.

Brat Kelly Osbourne tvrdi da je i ona odgovorna za to što je upucana

Bila je to mala bolnica usred ničega u Engleskoj 90-ih. Njihov rendgenski uređaj nije radio. Pa su uzeli ovaj dugi Q vrh i zamotali ga u gazu, umočili u jod i proboli rupu kako bih bila sigurna da u mojoj nozi nema nikakvih komadića“, prisjetila se dok je njezin brat ispuštao bolne zvukove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Brat i sestra – koji su bili zvijezde reality showa The Osbournes – složili su se da je incident s pištoljem bio nesretan slučaj. Prisjetili su se da je njihov otac tada snimao film, pa ih je, kada je Kelly upucana, čuvao ujak.

Ja sam kriv kao tip koji je upravljao… zračnom puškom“, rekao je Jack.Ti si kriva što si trčala ispred mene dok sam pucao.”

Kelly je tvrdila da je potpuna nedužna u tom slučaju prije nego što je Ozzy molio svoju djecu da “razgovaraju o nečem veselom“.

druge vijesti