HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Prije nego što su Kelly Osbourne i Sid Wilson postali roditelji, nisu se mogli usuglasiti oko toga koje ime će nositi njihov sin, Sidney (danas 15 mjeseci).

Kelly (39) je podijelila  sa svojim roditeljima Sharon i Ozzyjem Osbourneom u epizodi njihovog podcasta, The Osbournes Podcast od 20. veljače, da je njezina najveća svađa s ocem njezinog sina bila oko prezimena koje će nositi njihovo dijete.

Kelly Osbourne jako se posvađala s ocem svoga djeteta oko djetetova prezimena

Dok je obitelj raspravljala o imenovanju djece tradicionalnim ili unikatnim imenima, Kelly je otkrila da je imenovanje njihova sina s dva prezimena izazvalo svađu sa Sidom (47).

Ovo je osobno i nisam očekivala da ću ikada razgovarati o ovome, ali hoću”, započela je Kelly. “Ovo je najveća svađa koju smo ja i otac moje bebe ikad imali.”

Htjela sam da naš sin ima oba naša prezimena, a on mi to nije dopustio. Jako smo se posvađali,” nastavila je Kelly. “Osjećam da sam bila prisiljena učiniti nešto što nisam željela i to mu nikada neću moći oprostiti, ali idemo dalje.”

Moj sin trenutno nema dvostruko prezime, ali nakon mnogo razgovora koji su Sidu otvorili oči i neke terapije za parove, ugledao je svjetlo”, otkrila je Kelly Osbourne. “Zakonski ćemo promijeniti ime našeg sina da nosi oba naša prezimena.”

Kelly Osbourne dijeli svoje majčinsko putovanje s pratiteljima na Instagramu

Pa, to mu ide u prilog“, dodao je Ozzy (75), dok je Sharon (71) zapljeskala objavi.

Oboje smo napravili svoje dijete, tako da bi trebao imati oba naša prezimena”, dodala je Kelly. Par se upoznao kada je Wilsonov bend Slipknot 1999. svirao na Ozzfestu, glazbenom festivalu koji su osnovali Kellyni roditelji. No nakon 23 godine prijateljstva, rodila se ljubav.

Nedugo nakon toga, par je objavio da čeka prvo zajedničko dijete. U studenom 2022. dobili su sina Sidneya.

Kelly je podijelila prvu fotografiju svog sina u lipnju 2023. Od tada je s pratiteljima dijelila svoje majčinsko putovanje, uključujući snimke prvog Dana zahvalnosti i prvog Božića svog sina prošle godine. Za Sidneyjev prvi rođendan podijelila je preslatku fotografiju bebe koja se smiješi.

druge vijesti