HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jeste li znali da su Hugh Jackman i Ryan Reynolds najbolji prijatelji? Premda ih Instagram uporno pokušava posvađati, njihovo prijateljstvo snažnije je no ikad, a Hugh Jackman bez najboljeg prijatelja nije proveo ni ovaj rođendan. Blake Lively i Ryan Reynolds viđeni su u opuštenoj šetnji s Hughom na ulicama New Yorka, baš na njegov 55. rođendan.

Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali u društvu slavnog BFF-a

46-godišnji Ryan Reynolds i njegova supruga Blake Lively, s kojom ima četvero mališana, snimljeni su u ugodnom razgovoru na putu do mjesta na kojem su se trebali sastati s Ryanovim najboljim prijateljem i čestitati mu rođendan.

PROČITAJTE: Ljubavna priča najomiljenijeg para u Hollywoodu – Blake Lively i Ryan Reynolds

Za jesensku šetnju Ryan Reynolds odjenuo je bež hlače, pulover s kaubojem i sivu beanie kapu, a njegova supruga Blake Lively je glamuroznu odjeću za evente ostavila kod kuće i odlučila izaći u širokim trapericama i oversized smeđoj vesti.

Blake Lively i Ryan Gosling izveli slavljenika Hugha Jackmana u rođendansku šetnju

Ipak, nije propustila outfit začiniti jednim luksuznim detaljem – prestižnom šljokastom baguette torbicom kuće Fendi, koja je veliki hit već nekoliko sezona.

Nije poznato gdje su Blake Lively i Ryan Reynolds krenuli s Hughom Jackmanom

Par se susreo s Hughom Jackmanom i krenuo u nepoznatom pravcu, a pretpostavlja se da su krenuli na brunch ili ručak u neki od elitnih njujorških restorana.

Blake Lively i Ryan Gosling izveli slavljenika Hugha Jackmana u rođendansku šetnju

Odnedavno slobodan Hugh Jackman, koji se upravo nalazi usred razvoda braka sa suprugom Deborrom-Lee s kojom je bio u braku 27 godina, ove godine slavio je u društvu prijatelja, odjeven u jednostavnu tamnoplavu trenirku i sportsku sivu majicu.

Slučajni prolaznici vjerojatno nisu mogli vjerovati očima kad je pored njih prošao slavni trio, zanesen ugodnim čavrljanjem.

druge vijesti