HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nema sumnje da Gavin Rossdale ima svoj tip. Frontmen benda Bush, bivši suprug slavne pjevačice Gwen Stefani, viđen je u Meksiku s novom djevojkom, također pjevačicom Xhoanom X, otprilike dva mjeseca nakon što su objavili da su u vezi.

Ono što je izazvalo najviše komentara je nevjerojatna sličnost pjevačice albanskoga podrijetla Xhoane i bivše Gavinove žene, Gwen, s kojom je bio u braku od 2002. do 2016. godine.

Bivši suprug Gwen Stefani našao je 23 godine mlađu djevojku

Xhoana, koja je čak 23 godine mlađa od Gavina, uslikana je kako ga grli na plaži. Ona je oduševila u crnom bikiniju, a on je odabrao kupaće hlače s vojničkim uzorkom.

A tko je ova glazbenica koja zapanjujuće sliči pjevačici benda No Doubt?

bivši muž gwen stefani

Fanovi su primijetili da Xhoana jako nalikuje na Gwen Stefani.FOTO: Profimedia

Slično kao i Gwen Stefani, ljepotica rođena u Albaniji također ima dugu plavu kosu koju nosi u sličnome stilu, a čini se da ima i sličan smisao za modu.

PROČITAJTE: Zašto je Gwen Stefani danas muka kad sluša pjesme No Doubta?

Xhoana X, pravim imenom Xhoana Xheneti, odrasla je u Tirani. O tome je govorila u jednome intervjuu iz 2021. “Kad sam bila mala, konačno ste mogli gledati različite TV kanale iz različitih zemalja, i MTV, i slično, različite vrste stvari,” rekla je. “Dok je generacija moje mame i moga tate, živjela u komunističkom režimu, tako da zapravo nisu mogli ništa od toga.”

Pjevačica je objasnila da se preselila u SAD 1996. nakon što su joj se roditelji razveli, a njezina mama “dobila zelenu kartu na lutriji“.

Tko je Xhoana X?

Kad sam se preselila u Sjedinjene Države, to je bio veliki kulturološki šok na svaki mogući način,” nastavila je, dodajući da se njezina starija sestra, Evis, također preselila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝗫 𝗛 Ø 𝗔 𝗡 𝗔 𝗫 (@xhoana_x)

Slično kao i njezin dragi, Xhoana X je u glazbenoj industriji. Jednom je govorila i o utjecajima.

Kad sam došla ovamo ’96., bili su tu Tupac, Biggie i No Doubt, a zatim Prodigy i Radiohead, tako da sam imala ogromnu neprestanu inspiraciju na kojoj sam neizmjerno zahvalna”, rekla je za CelebMix.com u siječnju 2021. Da, dobro ste pročitali, voli slušati No Doubt.

Mislim da sve to čujete u mojoj glazbi – stav, bunt, nostalgiju, ranjivost, eklekticizam.”

Godine 2021. Xhoana X izdala je svoj prvi album, “The Villain”, nakon čega je uslijedio EP iz 2023., “Girlgun”.

Bivši suprug Gwen Stefani objavio je svoju novu vezu nakon skoro godinu dana

Xhoana X i Gavin Rossdale zajedno su od 2023. Svoju su romansu držali u tajnosti do  ožujka 2024. kada je roker na Instagramu objavio fotku s novom djevojkom.

Tada je podijelio fotografiju njih dvoje na večeri dok su slavili njezin rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝗫 𝗛 Ø 𝗔 𝗡 𝗔 𝗫 (@xhoana_x)

Hej, napokon sam dobio rođendansku večeru sa svojom djevojkom @xhoana_x, evo ti godina pune magije“, napisao je Rossdale. Na crvenom su se tepihu prvi put pojavili prošli mjesec.

druge vijesti