Gwen Stefani zablistala na zvjezdanoj ceremoniji – Suprug otkrio tajnu njihovog sretnog braka!

Slavna pjevačica odjenula je look s modne piste Christiana Cowana za proljeće/ljeto 2024.

24 listopada 2023

Outfit Gwen Stefani PROFIMEDIA
HELLO
Domagoj Kukec

Outfit Gwen Stefani ukrao je svu pažnju na nedavnom događaju.

Gwen Stefani odabrala je blještavu odjevnu kombinaciju za svoju ceremoniju na Hollywoodskoj stazi slavnih – nosila je srebrnu metalik haljinu prekrivenu zvijezdama dok se pridružila svojoj obitelji kako bi proslavila dobivanje zvijezde na toj kultnoj ulici.

Outfit Gwen Stefani

Outfit Gwen Stefani – pjevačica zasjala kao prava zvijezda

54-godišnja pjevačica sijala je u srebrnoj šljokičastoj haljini dok se pridružila suprugu Blakeu Sheltonu i svojim sinovima Kingstonu, (17), Zumi, (15) i Apollu, (9) – koje ima s bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom – na svoj veliki dan.

Outfit Gwen Stefani

Stefani je nosila look s modne piste Christiana Cowana za proljeće/ljeto 2024., iako se činilo da je blistava haljina dugih rukava bila prilagođena za pjevačicu s višim okovratnikom. Mini haljina prekrivena šljokicama imala je ukrase u obliku zvijezda koji su prekrivali suknju i donji dio zvonastih rukava, a struk je bio naglašen sjajnim srebrnim remenom.

Outfit Gwen Stefani bio je upotpunjen sa sjajnim srebrnim čizmama i mrežastim čarapama, a kosu plave boje povukla je unatrag u frizuru nalik na poni, sa zalizanim uvojcima poput Barbie dok je pozirala ispred svoje zvijezde.

Outfit Gwen Stefani

Nije imala previše modnih dodataka kako bi pustila da haljina zablista – nosila je male naušnice i završila look prepoznatljivim crvenim ružem na usnicama.

Suprug je održao emotivan govor

Njezin suprug Blake Shelton je održao emotivan govor na svečanosti na Hollywood Walk of Fame, rekavši okupljenima kako ga je privukla njezina skromnost i ljubav prema djeci.

Outfit Gwen Stefani

“Prvi put sam sreo Gwen 2014. godine”, rekao je. “Nije bila kao nijedna druga slavna osoba koju sam upoznao. Sama se vozila na posao u crnom automobilu.”

PROČITAJTE: Brak Gwen Stefani funkcionira unatoč različitostima

“I sada, stojeći ovdje gotovo 10 godina nakon što sam je upoznao, mogu reći bez ikakvih sumnji da je biti majka i dalje najvažnija stvar u njezinom životu”, nastavio je. “I moram vam reći, to je rijetko u ovom poslu.”

druge vijesti