HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna Barbra Streisand ostavila je komentar na Instagram stranici Melisse McCarthy koji je prilično iznenadio sve koji su ga vidjeli.

Melissa je prošle nedjelje prisustvovala CTG Gala svečanosti Center Theatre Group na koju je došla u bijeloj haljini i sakou. Događaju je prisustvovala s redateljem Adamom Shankmanom i zajedno su pozirali na crvenom tepihu.

Sutradan je Melissa na Instagramu podijelila fotografije s događaja.

Barbra Streisand ostavila je netaktičan komentar ispod fotke

Pastelne boje u čast nevjerojatnom @matthewbourne13 na @ctgla gala sinoć s ovim tipom @adamshankman!! Puno je bliže mom snu o plesu na pozornici ,” Melissa je napisala uz objavu.

barbra melissa

Dok su zvijezde poput Mariske Hargitay, Elizabeth Banks i Octavie Spencer komentirale kako Melissa izgleda “prekrasno” i “zapanjujuće“, Barbra je ostavila komentar koji je bio puno drugačiji.

Pozdravi ga, uzimaš li Ozempic?” rekla je pjevačica i glumica u svom komentaru.

Komentar koji je ostavila Barbra Streisand šokirao je mnoge, a reagirala je i Melissa McCarthy

Komentar je u međuvremenu obrisan, ali internet sve pamti, tako da su mnogi komentirali ovu nespretnu izjavu.

Jedan je obožavatelj komentirao: “Stara, to je tako nepristojno, njezino tijelo nije tvoja stvar, također Ozempic ako nisi dijabetičar, je vrlo opasna metoda. I ne samo to, za nekoga tko bi joj trebao biti prijatelj, ovo je potpuno odvratno i bez poštovanja.”

Druga je rekla: “Wow stvarno! Što se dogodilo s ne pričanjem o tijelima! Kao majka kćeri to nije u redu, mi kao žene ne trebamo se fokusirati na izgled.”

No cijela je priča dobila nastavak kada je u srijedu Melissa McCarthy objavila video na kojemu lista časopis s mladom Barbrom Streisand na naslovnici te govori kako je “pobijedila” jer ova cijela situacija znači da Barbra Streisandzna da postojim” te misli “da izgledam odlično“.

druge vijesti