HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ana Begić Tahiri ponovno je zadivila društvene mreže svojim stajlingom. Slavna hrvatska glumica pojavila se u neočekivanom izdanju.

Ana je isprobavala kostime za drugu sezonu hit serije Dnevnik velikog Perice, i to s perikom na glavi.

Voluminozna perika sa šiškama podsjetila je na kultnu frizuru Barbre Streisand, koju je ta glumačka diva nosila u mladosti, 1960-ih godina.

Grudnjak sa špičastim košaricama kakav su nosile žene u 70-ima, također je odlično pristajao glumici i istaknuo je njezinu neodoljivu, fit figuru.

Mnogobrojni vintage outfiti oduševili su njezine fanove, koji su u komentarima ostavljali vesele smajliće i emotikone srca.

Ana Begić Tahiri oduševila stilom prošlih vremena

Vintage i retro stil, koji je zadnjih godina popularizirala kraljica vintage stila i slavna pjevačica Lana Del Rey, odlično pristaje našoj poznatoj glumici, te bi i u svakodnevnom životu Ana Begić žarila i palila u ovim outfitima, kao što ostavlja i bez daha svim ostalim modnim odabirima.

Prelijepa i darovita glumica svakodnevno oduševljava svoje obožavatelje na Instagramu, kako unikatnim stajlinzima, tako i svojom karizmom i glumom.

PROČITAJTE: Nova frizura naše nade za Eurosong – Baby Lasagna odličan i u stilu starog Hollywooda

Jedva čekamo vidjeti što će nam novo prirediti, a i vi definitivno zapratite Anu na Instagramu kako biste bili u toku s novostima iz njezinog uzbudljivog života!

druge vijesti