HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kolekcija automobila Johna Cene je golema i njome dominiraju uglavnom muscle automobili i američki klasični automobili, kao i ludi broj luksuznih europskih automobila. Od rijetkih Pontiaca i Plymoutha preko potpuno prilagođenog Rolls-Roycea do rijetkog Mustanga, entuzijastični glumac ih ima sve.

I što je zanimljivo, podjednako voli klasične automobile i superautomobile. No to ne znači da izbjegava japanske sportske automobile. Zapravo, svakodnevno vozi žestoku Hondu.

Auti Johna Cene – mnogi su muscle cars

John Cena je obožavatelj muscle automobila, a ako trebate dokaze zašto to govorimo, pogledajte njegovu kolekciju. Budući da je jedan od najpopularnijih hrvača svih vremena, Cena se ne libi pokazati svoju ljubav prema “mišićima” sa svojim ogromnim, stvarno ogromnim brojem ovakvih automobila.

Trenutačno Cena u svojoj garaži ima šesnaest američkih muscle carova. Kao što Cena kaže, “Ne kupujem ih samo da bih ih kupio. Kupujem ih jer uživam u njima, a svaki auto ima svoju priču.”

U njegovoj garaži se trenutno nalaze Dodge Hemi Charger iz 1966., AMC AMX iz 1969. i COPO Chevrolet Camaro iz 1969. Skupina iz 70-ih uključuje 1970. AMC Rebel Machine, 1969. Dodge Daytonu, 1970. Buick GSX, 1970. Mercury Cougar Eliminator, 1970. Oldsmobile Cutlass Rallye 350, 1970. Plymouth Superbird, 1970. Pontiac GT Judge, 1970. Chevy Nova, 1971. Plymouth Road Runner i 1971 AMC Hornet SC/360. Dva moderna klasika uključuju Dodge Charger SRT-8 iz 2007. i rijetki Ford Mustang Saleen Parnelli Jones Limited Edition iz 2007.

Auti Johna Cene su i mnogi američki modeli…

Cena također ima impresivnu kolekciju američkih sportskih automobila, što pokazuje da je njegova ljubav prema američkim automobilima beskrajna. Trenutačno, Cena posjeduje tržišno vrijedne vrhunske sportske automobile kao što su Dodge Viper iz 2006., Chevrolet Corvette ZR1 iz 2009. i dva Forda GT, jedan iz 2006., a drugi iz 2017. Osim toga, također posjeduje Lincoln Continental iz 1991. i Cadillac Coupe Deville iz 1984., koji mu je bio prvi automobil.

Uz ove automobile, Cena također posjeduje sportski automobil izrađen po narudžbi tvrtke Park Brother Concepts za TV emisiju Dream Machines. Ovaj sportski automobil izrađen po narudžbi temelji se na Chevy Corvette C7 R kabriolet šasiji i opremljen je 5,5-litrenim V8 motorom koji može proizvesti 491 konja. Inspiriran je automobilom Hot Wheels i opremljen je setom kotača od 24 inča i osam masivnih lažnih ispušnih cijevi na stražnjem poklopcu za izbacivanje plamena.

… ali i europske jurilice

John Cena voli luksuzne automobile, a njegova želja za luksuznim automobilima datira još od njegovog prvog automobila. Tko ne bi volio voziti i posjedovati Ferrari ili Lamborghini? Da, Cena posjeduje luksuznu flotu europskih premium roadrunnera od kojih vam lako mogu poteći sline.

Cena trenutno posjeduje neke impresivne talijanske sportske automobile kao što su Ferrari 360 Spider iz 2004., Ferrari F430 Spider iz 2007., Ferrari 612 Scaglietti OTO iz 2008., Lamborghini Murcielago Coupe iz 2006. i Maserati Gran Turismo CMC Stradale iz 2013. Vrlo popularna njemačka čuda poput Mercedes-Benz SLS AMG iz 2012. i Mercedes-SLR McLaren iz 2008. također su dio ergele.

Cenina kolekcija također uključuje Aston Martin Vanquish S iz 2005., Rolls-Royce Phantom iz 2006., Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe iz 2006. i Land Rover Range Rover Autobiography Ultimate Edition iz 2012.

Ipak, ovo su mu omiljeni auti

Iako Cena posjeduje nevjerojatan broj automobila, neki su mu mrvicu posebniji. Među onima u njegovoj garaži svakako je najposebniji automobil Jeep Wrangler iz 1989. o kojem Cena izjavljuje: “Od svih automobila koje smo izložili, ovaj mi je pružio daleko najviše radosti.” “A ovoga se nikad neću riješiti.” Također je dodao u ovom videu svoje Autogeek serije, “Ova beba je prva stvar koju sam kupio kada sam dobio malo love od hrvanja”

Osim toga, Cena je kupio i Rolls-Royce Phantom Drop Head Coupe iz 2009., za koji se hvali da je bio najskuplji kabriolet kada je pušten u prodaju, a kupio ga je za 500 000 dolara. John također uživa u vožnji ovog automobila, posebno nedjeljom, i naziva ga “najbolja nedjelja“. Nadalje dodaje: “Ovo je auto u kojem moja žena Nicole i ja izlazimo jer je ovo auto koji ona najviše voli.”

druge vijesti