HELLO
Domagoj Kukec

Anne Hathaway i Anna Wintour ponovno su zajedno i šale se na račun Vrag nosi Pradu!

41-godišnja oskarovka i 74-godišnja glavna urednica Voguea zajedno su se pojavile u cameo ulozi u Broadway mjuziklu Gutenberg u New Yorku.

Glavne uloge u Gutenbergu igraju Josh Gad i Andrew Rannells kao dva autora mjuzikla koji priređuju čitanje svog novog mjuzikla nazvanog “Gutenberg”. U predstavi šale se da su u publici producenti s Broadwaya i da se nadaju da će netko htjeti producirati predstavu do kraja čitanja. Na svakom nastupu poznata osoba iznenađenja dolazi kao “producent” koja pristaje dovesti predstavu na Broadway.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Anne Hathaway i Anna Wintour bile su gostujuće producentice. Bio je to urnebesan trenutak, a sve je snimljeno.

PROČITAJTE: Anne Hathaway i Meryl Streep zabljesnule na crvenom tepihu – Evo što znamo o nastavku filma Vrag nosi Pradu!

Kada je Anne počela govoriti, Anna je ubacila svoj komentar i pokazala tko je gazda. Kao što vjerojatno znate, Anne je glumila u Vrag nosi Pradu i igrala je asistenticu glavnoj urednici časopisa koja je bila nadahnuta Annom.

“Ja sam jako poznata producentica s Broadwaya… i ovo je moja asistentica”, rekla je Anna Wintour publici noseći svoje prepoznatljive crne sunčane naočale.