HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ima li što bolje od plate s narescima?

Uvijek prizemljena Andrea Andrassy oduševila je objavom na kojoj na plažu nosi platu prepunu finih narezaka.

Poznata domaća kolumnistica i influencerica pokazala je fanovima gdje se odmara – u Novom Vinodolskom. Andrea se u tom gradu nalazi prvi put nakon gotovo 30 godina, još otkako je 1995. s razredom u osnovnoj školi posjetila ovaj grad na Kvarneru, u doba kada je na walkmanu slušala Mineu.

Andrea Andrassy na moru uživa s obitelji

Ovaj put Andrea se odmara u malo drugačijem aranžmanu – obiteljski, sa svojom majkom, te bratom i njegovom obitelji, suprugom i troje Andreinih nećaka. Upravo se mališanima, otkriva Andrea, odmor najviše svidio te o njemu uzbuđeno govore.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

Andrea je u videu otkrila da su uživali u jednome hotelu, gdje su odrasli provodili vrijeme uz bazen ispijajući koktele, dok su se djeca zabavljala različitim aktivnostima uz pomoć animatora, zbog kojih bi navečer bez problema umorni zaspali.

Andrea Andrassy na moru je uživala u plati s narescima

Andrea je ranije otkrila i da je unatoč boravku u resortu skoknula i do plaže, gdje se pohvalila predivnom platom s narescima, rajčicom i sirom u kojoj je uživala. Brojni njezini prijatelji izjavili su da su „ljubomorni“, poput voditeljice Antonije Blaće koja se nakon odgledanoga videa požalila: „Andrea, gladna sam“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

I mi smo.

druge vijesti